Użytkowniczka paulinaem7 Opublikowano 23 Maja 2025 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2025 (edytowane) Hejka. Mam pytanko. Kupilam vipa za 60 zl. Da sie jakos sprawdzic na co go mam czy na steam czy cos? W opcjach nie mialam do zaznaczenia na co sie go dodaje a kase z konta pobralo prosze o pomoc. Może to ktoś sprawdzic? Pozdrawiam Edytowane 23 Maja 2025 przez paulinaem7 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 23 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2025 5 godzin temu, paulinaem7 napisał(a): Hejka. Mam pytanko. Kupilam vipa za 60 zl. Da sie jakos sprawdzic na co go mam czy na steam czy cos? W opcjach nie mialam do zaznaczenia na co sie go dodaje a kase z konta pobralo prosze o pomoc. Może to ktoś sprawdzic? Pozdrawiam Zakupiłas Vipa przez sklep tak? Za 60zl o ile dobrze pamiętam jest on na zawsze, musisz się zgłosić do @ Trivor by dodał ci go ręcznie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 3 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi