Użytkownik VIOSKA EL FARSA Opublikowano 24 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2025 (edytowane) IP serwera: Brak Mod: w planie 4MAPS DD2/INF/NUKE/AZTEC.badz FFA Link do GT: Wiek Właściciela: 26 Hosting: mysle nad pukawka.pl,1s1k.pl Sloty: 28 na poczatek Dlaczego akurat my?: Witam jestem Kacper,mam 26 lat powrociilem do CS'a po 15 latach, wpadłem na pomysł aby postawić serwer FFA(takich brakuje,badz 4MAPS) oczywiscie zakupie porzadna reklame taki mod dobrze zrobiony serwer sam przyciagnie ludzi .Dlaczego wy ? Akurat trafiłem na was wydajecie sie dojrzałą zgrana ekipa,grywam na waszych serwerach.Pracuje za granica akurat tez przebywam po pracy ,oprocz dziewczyny znajduje czas na stara gierke !;). Oczywiscie bede potrzebowal opiekuna badz kogos kto potrafi sie pobawic przy serwerze bo niestety pamietam tylko poszczegolne rzeczy duzo sie zapomnialo. Edytowane 24 Maja 2025 przez VIOSKA EL FARSA 4 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Maja 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2025 @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Czerwca 2025 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 Napisz pw Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 22 Lipca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2025 @ Trivor @ Dusia Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 24 Lipca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2025 Temat zamykam, Trivor kontaktował się z tym gościem i z tego co się orientuje konwersacja się urwała. W razie czego autor tematu wie, że ma kontaktować się bezpośrednio do Trivora w celu dogadania tematu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 24 Lipca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi