Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 27 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2025 Nick: @ MR.KITTY Imię: Fabian Wiek: 21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3/4 godziny dziennie Opisz siebie: Jestem osobą dość kreatywną, miłą, spokojną, wrażliwą oraz pomocną. Moimi zainteresowaniami jest muzyka, grafika, gry komputerowe, ogrodnictwo, czytanie książek, w wolnym czasie lubię sobie pograć, oraz spędzać czas z rodzinką i znajomymi. Dlaczego akurat Ty?: Myślę że przyda się pomoc do ożywienia działu. Doświadczenie: 10/10 Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 Przykładowy wywiad/artykuł: Kontakt: Instagram, discord, forum 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 27 Maja 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2025 Jestem za daniem szansy na okres próbny +/- Aktywność, która no nie powala +/- Praca, bardzo ważny temat, ale brakowało tam trochę słów od Ciebie, widziałem dopisek inspiracja, ale przekształcić kilka zdań i słów, troszkę nie wygodne dla mnie, może się czepiam szczegółów, ale dla redaktora ważne jest to aby wprowadzać coś swojego +/- Chciałbym zobaczyć te doświadczenie 10/10 bo jak na razie w tej pracy tego nie widzę + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi