Użytkownik Papaj Opublikowano 28 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2025 1. Ranga na forum: Typer, Admin CS2 OM 2. Powód nieobecności: Poprawa ocen oraz sprawy prywatne, częste wyjazdy w Straży Pożarnej 3. Rangi do zawieszenia: Typer, Admin CS2 ONLYMIRAGE 4. Przewidywany czas nieobecności: 28.05.2025 - 20.06.2025 1 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 29 Maja 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2025 ZARAZ CAŁY SERWER OM PÓJDZIE NA URLOP. Za często ten urlop bierzesz czy to zmniejszoną aktywność , a i tak na serwerze widziany ostatni raz miesiąc temu jak nie masz czasu to zalecam skorzystać z działu rezygnacje a nie blokować miejsc czy to na serwerze czy to na forum. Ja ci na om takiego urlopu nie dam, możesz zrezygnować lub dostać dekada za niespełnianie wymogów admina serwera(aktywność). Dziękuję. MOGĘ TAK w nieskończoność 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2025 Jeśli się wypaliłes to zalecam złożyć rezygnację i nie blokować nie potrzebnie stanowisk, na których nie masz ochoty być. Twoja aktywność w typerce jest taka sama jak na OM, jeden temat na tydzień z losowania, a nie wiem czy zauważyłeś jesteś aktualnie jedynym typerem. Podsumowując Podanie o Urlop zostaje odrzucone. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi