Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 16 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Ten wierz napisałam przed chwilą, pisałam co czuje nie myślałam czy się on rymuje ... Będę patrzyła jak uśmiechasz się Będę całowała usta twe I dziękowała Bogu Że ty ciągle kochasz mnie Ciągle marzę o tobie Chce ciągle śnić Lecz wiesz czego bardziej pragnę? Żeby z tobą być Choć jestem tu A ty daleko tam... Chce żebyś wiedział Że cię zawsze w sercu mam Jesteś wątkiem mych snów Chce słuchać twoich słów Kiedy mówisz że jestem twoja Ale czy tak kiedyś będzie znów? Leżę teraz patrzę w okno nocą Płakać mi się chce Że muszę czekać I nie mogę przytulić cię Kiedy zagram ci na gitarze Usłyszysz jak pięknie gra Wtedy będziesz czuł Że kocham cie tylko ja Nie chce być sama, cierpieć nocami Chce żebyś przy mnie był Zawsze i wszędzie Ale co to będzie, co to będzie... Czekam do wakacji by móc ujrzeć cię Podejść przywitać się Przejść po plaży I zrobić co tylko ci się marzy Ten wiersz dobiega końca Nie wiem co się wtedy stanie Nie będę już szlochać w nocy Tylko dowiem się co to znaczy kochać 2 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Sama to wymyslilas czy jaak? Szkoda ze rafik perma ma nie zobaczy tych milosnych wierszykow ;( xdd 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 16 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 No nieźle nieźle Oliwia Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 16 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 56 minut temu, Dusia⚝♡ napisał: Sama to wymyslilas czy jaak? Szkoda ze rafik perma ma nie zobaczy tych milosnych wierszykow ;( xdd Duśka XD Udzielaj się bo podobno nasze MIASTO PROMUJE NOWE TALENTY PS czekam na ten wpierdol jak kolegom mówiłaś 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 16 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 17 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Dnia 16.02.2019 o 21:09, Dusia⚝♡ napisał: Sama to wymyslilas czy jaak? Szkoda ze rafik perma ma nie zobaczy tych milosnych wierszykow ;( xdd tak sama wymyślam i to nie do niego xDDD Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Dnia 16.02.2019 o 22:07, Miyu. napisał: Duśka XD Udzielaj się bo podobno nasze MIASTO PROMUJE NOWE TALENTY PS czekam na ten wpierdol jak kolegom mówiłaś dodałam ten post by inni ocenili więc jak masz zamiar takie głupstwa wypisywać to się nie udzielaj jak to nie jest w temacie z góry dziękuje Odnośnik do komentarza
Użytkownik Damian Pih Opublikowano 17 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Jak zwykle Ślicznie xd Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 17 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi