Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ROZWIĄZANY] PROBLEM Z POŁĄCZENIEM I WBICIEM NA SERWER NA DD2

ROCKST4R

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Opis błędu: Chciałem po prostu wbić na serwer i trochę pograć i poświęcić czasu bo dawno u was na serwerze nie grałem na dd2 i mam taki komunikat że połączenie nie udane 

Miejsce występowania: Prawdopodobnie mam od jakiegoś długiego czasu jak mam problem z wbiciem na serwer nie pamiętam czy to było najprawdopodobniej od poł roku bo wtedy kiedyś normalnie mogłem grać 

Screen/nagranie: Screem

10_37.jpg

10_36.jpg

10_35.jpg

Edytowane przez ROCKST4R
  • Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR
17 minut temu, ROCKST4R napisał(a):

Odczekaj około 30 minut do  1 godziny 

Ponieważ ten komunikat który otrzymałeś jest związany że spamowałeś wejściem na serwer…. Czyli krótko mówić chciałeś wbić jak był pełny serwer. ;) 

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik

Przepraszam bardzo ale nie wiem czy mnie do końca zrozumiałeś ale jak jest przykładowo było osób na serwerze 28/32 to nie mogłem wbić bo nawet nic nie spamowałem chciałem tylko normalnie pograć może coś mi się przypadkowo nacisneło przez przypadek 

Edytowane przez ROCKST4R
  • Zasłużony

@ ROCKST4R a w console co masz przy próbie łączenia? Wklej najlepiej cały wycinek.

• Użytkownik

Masz na myśli czy mogę się dalej połączyć z serwerem na dd2

• Zasłużony

Chodzi o to, czy pojawia się coś w consoli, przy próbie łączenia (~ na klawiaturze), czy tylko owy napis ci wyskakuje po jakimś czasie, może zablokowane porty masz? I nie może cię połączyc?

Spróbuj zrobić tak:

W start wpisz cmd i jak odpali ci się konsolka, to wpisz "ping 54.38.58.82:27015" i co ci wyskoczy wklej tutaj

• Użytkownik

Ok ale w systemie rozumiem a co do consoli na 1.6 to mi takie napisy się pokazują 

NET Ports:  server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.64.21:27015
Connecting to 54.38.58.82:27015...
You have been banned from this server.

Retrying 54.38.58.82:27015...

I jakoś nie mogę wbić na serwer nie mnie na liście amx bans u was 

Edytowane przez ROCKST4R
  • Zasłużony

No czyli masz tymczasowego bana, tak jak wyżej napisał ci @ DiaBliK , dotyczy to zbyt częstej próby łączenia z serwerem, w momencie gdy był pełny, odczekaj na spokojnie 30-60min i przy kolejnej próbie łączenia nie spamuj na siłę, i powinno wszystko śmigać ;)

• Użytkownik

To czyli rozumiem mam bana za spamowanie przypadkowo Say_@ czy jakoś tak to czyli mam tyle odczekać i zobaczyć czy nadal mam ten problem czy mogę być odbanowany ? ale będę się starał nie spamować na say_u @

Edytowane przez ROCKST4R
  • Użytkownik
27 minut temu, Krzysiek napisał(a):

No czyli masz tymczasowego bana, tak jak wyżej napisał ci @ DiaBliK , dotyczy to zbyt częstej próby łączenia z serwerem, w momencie gdy był pełny, odczekaj na spokojnie 30-60min i przy kolejnej próbie łączenia nie spamuj na siłę, i powinno wszystko śmigać ;)

Odczekałem te pół godziny i nadal mam to samo że nie mogę wbić

Edytowane przez ROCKST4R
  • Użytkownik
43 minuty temu, Krzysiek napisał(a):

Chodzi o to, czy pojawia się coś w consoli, przy próbie łączenia (~ na klawiaturze), czy tylko owy napis ci wyskakuje po jakimś czasie, może zablokowane porty masz? I nie może cię połączyc?

Spróbuj zrobić tak:

W start wpisz cmd i jak odpali ci się konsolka, to wpisz "ping 54.38.58.82:27015" i co ci wyskoczy wklej tutaj

A w cmd mam jako administrator w systemie u siebie 

ping 54.38.58.82:27015
Ping request could not find host 54.38.58.82:27015. Please check the name and try again.

Nawet nie widzę że bym był na liście banów jak chcę zobaczyć swoje steam_id przykładowo 

Edytowane przez ROCKST4R
  • Użytkownik

@ ROCKST4R Mam identycznie mordo, ale właściciel ma wbite i zamknął mój temat. Spodziewaj się tego samego. Trzeba niestety grać na innych serwerach, bo tylko na tym jest ten komunikat o banie 😂 Nie pomogłem, ale uświadomiłem Cię że nie warto tracić czasu i pokładać nadziei. Niestety.. 

• xD 1

beemke-bmw-kupujesz-bo-chcesz-byc-kims-p

• Piekielny
1 godzinę temu, ROCKST4R napisał(a):

A w cmd mam jako administrator w systemie u siebie 

ping 54.38.58.82:27015
Ping request could not find host 54.38.58.82:27015. Please check the name and try again.

Nawet nie widzę że bym był na liście banów jak chcę zobaczyć swoje steam_id przykładowo 

Jeżeli masz taka możliwosc zobacz na jakims innym internecie czy ten sam blad ci wyskakuje.

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• Użytkownik
Godzinę temu, DiaBeL napisał(a):

Jeżeli masz taka możliwosc zobacz na jakims innym internecie czy ten sam blad ci wyskakuje.

Jeżeli chodzi o błąd z internetem to innego internetu nie mam który ten sam wyskakuje jak gram na hotspocie z telefonu :najman: jak po jakimś czasie chcę sobie pograć i odczekałem minimum poł godziny i ten sam komunikat wyskakuje że połączenie nie udane i że jestem na liście banów jak i tak swojego bana nie widzę na amxbans sprawdzić przez moje steam_id i na serwer dd2 i mnie tam nie ma na liście banów. nawet przez cmd nic się nie dało się zrobić. :awkward::xD:

Edytowane przez ROCKST4R
  • xD 1
  • Użytkownik

wewnętrzne zabezpieczenie serwera anty floodowania, ban zniknie za pewien czas . 

Problem pewnie wyskoczył podczas zmiany mapy, twój net dostał laga i dostałeś automatycznego bana, a jeżeli się mylę to opiekun serwera może wyciągnąć logi z konsoli i będzie coś ala SZ overflow , a to mówi o zbyt dużej ilości informacji przekazywanej dla gracza 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
2 godziny temu, Juliusz.C. napisał(a):

@ ROCKST4R Mam identycznie mordo, ale właściciel ma wbite i zamknął mój temat. Spodziewaj się tego samego. Trzeba niestety grać na innych serwerach, bo tylko na tym jest ten komunikat o banie 😂 Nie pomogłem, ale uświadomiłem Cię że nie warto tracić czasu i pokładać nadziei. Niestety.. 

Coś w tym na pewno jest całkiem możliwe  :xD::najman::kekw:

Edytowane przez ROCKST4R
  • Użytkownik
10 godzin temu, Milosz napisał(a):

wewnętrzne zabezpieczenie serwera anty floodowania, ban zniknie za pewien czas . 

Problem pewnie wyskoczył podczas zmiany mapy, twój net dostał laga i dostałeś automatycznego bana, a jeżeli się mylę to opiekun serwera może wyciągnąć logi z konsoli i będzie coś ala SZ overflow , a to mówi o zbyt dużej ilości informacji przekazywanej dla gracza 

Niestety, ale nie masz racji. Ja mam tak od miesiąca. I nic nie zniknęło, dalej nie mogę wbić. Także nie rób nadziei koledze z forum haha. Ale zaangażowanie z Twojej strony widzę większe niż opiekuna serwera, bo przynajmniej napisałeś cokolwiek 😂😂 

• Lubię to! 1

• Junior Admin
Junior Admin

Tak jak w przypadku Juliusza wygląda to na zbanowany zakres. @ Trivor zerknij na to.

• Użytkownik
3 godziny temu, Mr.Alban napisał(a):

Tak jak w przypadku Juliusza wygląda to na zbanowany zakres. @ Trivor zerknij na to.

Dokładnie, sprawdziłem na swoim necie przed chwilą, a potem na hotspocie z telefonu i dalej to samo. Także dla informacji @ DiaBeL - sprawdziłem za niego ;)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

• Użytkownik
16 godzin temu, Mr.Alban napisał(a):

Też sprawdziłem i mam nadal to samo z hotspotem i dalej tak mam ten problem tak jak sprawdziłem jakieś około pare godzin temu w nocy i mam nadal się pojawiał ryting 1 2 3 i potem jak chciałem wbić tak jak zresztą mówił @ DiaBeL  :najman: 

Edytowane przez ROCKST4R
  • Właściciel
Właściciel

Naprawione.

W dniu 2.06.2025 o 19:08, Juliusz.C. napisał(a):

zamknąłem temat, bo już to naprawiałem tylko z tego co widzę problem nadal występował, a ja nie dostałem żadnej informacji zwrotnej żeby coś było nie tak.

@ Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2potraktujcie Pana tak żeby przypadkiem nie wychodził z tych innych serwerów i nie próbował do nas wchodzić żeby podbierać graczy.

Naprawione, jakby problem nadal występował to proszę o informację 

• Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

baner_moderacyjny.png

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]