Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ROZWIĄZANY] PROBLEM Z POŁĄCZENIEM I WBICIEM NA SERWER NA DD2

ROCKST4R

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Opis błędu: Chciałem po prostu wbić na serwer i trochę pograć i poświęcić czasu bo dawno u was na serwerze nie grałem na dd2 i mam taki komunikat że połączenie nie udane 

Miejsce występowania: Prawdopodobnie mam od jakiegoś długiego czasu jak mam problem z wbiciem na serwer nie pamiętam czy to było najprawdopodobniej od poł roku bo wtedy kiedyś normalnie mogłem grać 

Screen/nagranie: Screem

10_37.jpg

10_36.jpg

10_35.jpg

Edytowane przez ROCKST4R
  • Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR
17 minut temu, ROCKST4R napisał(a):

Odczekaj około 30 minut do  1 godziny 

Ponieważ ten komunikat który otrzymałeś jest związany że spamowałeś wejściem na serwer…. Czyli krótko mówić chciałeś wbić jak był pełny serwer. ;) 

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik

Przepraszam bardzo ale nie wiem czy mnie do końca zrozumiałeś ale jak jest przykładowo było osób na serwerze 28/32 to nie mogłem wbić bo nawet nic nie spamowałem chciałem tylko normalnie pograć może coś mi się przypadkowo nacisneło przez przypadek 

Edytowane przez ROCKST4R
  • Zasłużony

@ ROCKST4R a w console co masz przy próbie łączenia? Wklej najlepiej cały wycinek.

• Użytkownik

Masz na myśli czy mogę się dalej połączyć z serwerem na dd2

• Zasłużony

Chodzi o to, czy pojawia się coś w consoli, przy próbie łączenia (~ na klawiaturze), czy tylko owy napis ci wyskakuje po jakimś czasie, może zablokowane porty masz? I nie może cię połączyc?

Spróbuj zrobić tak:

W start wpisz cmd i jak odpali ci się konsolka, to wpisz "ping 54.38.58.82:27015" i co ci wyskoczy wklej tutaj

• Użytkownik

Ok ale w systemie rozumiem a co do consoli na 1.6 to mi takie napisy się pokazują 

NET Ports:  server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.64.21:27015
Connecting to 54.38.58.82:27015...
You have been banned from this server.

Retrying 54.38.58.82:27015...

I jakoś nie mogę wbić na serwer nie mnie na liście amx bans u was 

Edytowane przez ROCKST4R
  • Zasłużony

No czyli masz tymczasowego bana, tak jak wyżej napisał ci @ DiaBliK , dotyczy to zbyt częstej próby łączenia z serwerem, w momencie gdy był pełny, odczekaj na spokojnie 30-60min i przy kolejnej próbie łączenia nie spamuj na siłę, i powinno wszystko śmigać ;)

• Użytkownik

To czyli rozumiem mam bana za spamowanie przypadkowo Say_@ czy jakoś tak to czyli mam tyle odczekać i zobaczyć czy nadal mam ten problem czy mogę być odbanowany ? ale będę się starał nie spamować na say_u @

Edytowane przez ROCKST4R
  • Użytkownik
27 minut temu, Krzysiek napisał(a):

No czyli masz tymczasowego bana, tak jak wyżej napisał ci @ DiaBliK , dotyczy to zbyt częstej próby łączenia z serwerem, w momencie gdy był pełny, odczekaj na spokojnie 30-60min i przy kolejnej próbie łączenia nie spamuj na siłę, i powinno wszystko śmigać ;)

Odczekałem te pół godziny i nadal mam to samo że nie mogę wbić

Edytowane przez ROCKST4R
  • Użytkownik
43 minuty temu, Krzysiek napisał(a):

Chodzi o to, czy pojawia się coś w consoli, przy próbie łączenia (~ na klawiaturze), czy tylko owy napis ci wyskakuje po jakimś czasie, może zablokowane porty masz? I nie może cię połączyc?

Spróbuj zrobić tak:

W start wpisz cmd i jak odpali ci się konsolka, to wpisz "ping 54.38.58.82:27015" i co ci wyskoczy wklej tutaj

A w cmd mam jako administrator w systemie u siebie 

ping 54.38.58.82:27015
Ping request could not find host 54.38.58.82:27015. Please check the name and try again.

Nawet nie widzę że bym był na liście banów jak chcę zobaczyć swoje steam_id przykładowo 

Edytowane przez ROCKST4R
  • Użytkownik

@ ROCKST4R Mam identycznie mordo, ale właściciel ma wbite i zamknął mój temat. Spodziewaj się tego samego. Trzeba niestety grać na innych serwerach, bo tylko na tym jest ten komunikat o banie 😂 Nie pomogłem, ale uświadomiłem Cię że nie warto tracić czasu i pokładać nadziei. Niestety.. 

• xD 1

beemke-bmw-kupujesz-bo-chcesz-byc-kims-p

• Piekielny
1 godzinę temu, ROCKST4R napisał(a):

A w cmd mam jako administrator w systemie u siebie 

ping 54.38.58.82:27015
Ping request could not find host 54.38.58.82:27015. Please check the name and try again.

Nawet nie widzę że bym był na liście banów jak chcę zobaczyć swoje steam_id przykładowo 

Jeżeli masz taka możliwosc zobacz na jakims innym internecie czy ten sam blad ci wyskakuje.

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• Użytkownik
Godzinę temu, DiaBeL napisał(a):

Jeżeli masz taka możliwosc zobacz na jakims innym internecie czy ten sam blad ci wyskakuje.

Jeżeli chodzi o błąd z internetem to innego internetu nie mam który ten sam wyskakuje jak gram na hotspocie z telefonu :najman: jak po jakimś czasie chcę sobie pograć i odczekałem minimum poł godziny i ten sam komunikat wyskakuje że połączenie nie udane i że jestem na liście banów jak i tak swojego bana nie widzę na amxbans sprawdzić przez moje steam_id i na serwer dd2 i mnie tam nie ma na liście banów. nawet przez cmd nic się nie dało się zrobić. :awkward::xD:

Edytowane przez ROCKST4R
  • xD 1
  • Użytkownik

wewnętrzne zabezpieczenie serwera anty floodowania, ban zniknie za pewien czas . 

Problem pewnie wyskoczył podczas zmiany mapy, twój net dostał laga i dostałeś automatycznego bana, a jeżeli się mylę to opiekun serwera może wyciągnąć logi z konsoli i będzie coś ala SZ overflow , a to mówi o zbyt dużej ilości informacji przekazywanej dla gracza 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
2 godziny temu, Juliusz.C. napisał(a):

@ ROCKST4R Mam identycznie mordo, ale właściciel ma wbite i zamknął mój temat. Spodziewaj się tego samego. Trzeba niestety grać na innych serwerach, bo tylko na tym jest ten komunikat o banie 😂 Nie pomogłem, ale uświadomiłem Cię że nie warto tracić czasu i pokładać nadziei. Niestety.. 

Coś w tym na pewno jest całkiem możliwe  :xD::najman::kekw:

Edytowane przez ROCKST4R
  • Użytkownik
10 godzin temu, Milosz napisał(a):

wewnętrzne zabezpieczenie serwera anty floodowania, ban zniknie za pewien czas . 

Problem pewnie wyskoczył podczas zmiany mapy, twój net dostał laga i dostałeś automatycznego bana, a jeżeli się mylę to opiekun serwera może wyciągnąć logi z konsoli i będzie coś ala SZ overflow , a to mówi o zbyt dużej ilości informacji przekazywanej dla gracza 

Niestety, ale nie masz racji. Ja mam tak od miesiąca. I nic nie zniknęło, dalej nie mogę wbić. Także nie rób nadziei koledze z forum haha. Ale zaangażowanie z Twojej strony widzę większe niż opiekuna serwera, bo przynajmniej napisałeś cokolwiek 😂😂 

• Lubię to! 1

• Junior Admin
Junior Admin

Tak jak w przypadku Juliusza wygląda to na zbanowany zakres. @ Trivor zerknij na to.

• Użytkownik
3 godziny temu, Mr.Alban napisał(a):

Tak jak w przypadku Juliusza wygląda to na zbanowany zakres. @ Trivor zerknij na to.

Dokładnie, sprawdziłem na swoim necie przed chwilą, a potem na hotspocie z telefonu i dalej to samo. Także dla informacji @ DiaBeL - sprawdziłem za niego ;)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

• Użytkownik
16 godzin temu, Mr.Alban napisał(a):

Też sprawdziłem i mam nadal to samo z hotspotem i dalej tak mam ten problem tak jak sprawdziłem jakieś około pare godzin temu w nocy i mam nadal się pojawiał ryting 1 2 3 i potem jak chciałem wbić tak jak zresztą mówił @ DiaBeL  :najman: 

Edytowane przez ROCKST4R
  • Właściciel
Właściciel

Naprawione.

W dniu 2.06.2025 o 19:08, Juliusz.C. napisał(a):

zamknąłem temat, bo już to naprawiałem tylko z tego co widzę problem nadal występował, a ja nie dostałem żadnej informacji zwrotnej żeby coś było nie tak.

@ Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2potraktujcie Pana tak żeby przypadkiem nie wychodził z tych innych serwerów i nie próbował do nas wchodzić żeby podbierać graczy.

Naprawione, jakby problem nadal występował to proszę o informację 

• Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

baner_moderacyjny.png

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]