Użytkownik ROCKST4R Opublikowano 2 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) Opis błędu: Chciałem po prostu wbić na serwer i trochę pograć i poświęcić czasu bo dawno u was na serwerze nie grałem na dd2 i mam taki komunikat że połączenie nie udane Miejsce występowania: Prawdopodobnie mam od jakiegoś długiego czasu jak mam problem z wbiciem na serwer nie pamiętam czy to było najprawdopodobniej od poł roku bo wtedy kiedyś normalnie mogłem grać Screen/nagranie: Screem Edytowane 2 Czerwca 2025 przez ROCKST4R 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 2 Czerwca 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 17 minut temu, ROCKST4R napisał(a): Odczekaj około 30 minut do 1 godziny Ponieważ ten komunikat który otrzymałeś jest związany że spamowałeś wejściem na serwer…. Czyli krótko mówić chciałeś wbić jak był pełny serwer. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ROCKST4R Opublikowano 2 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) Przepraszam bardzo ale nie wiem czy mnie do końca zrozumiałeś ale jak jest przykładowo było osób na serwerze 28/32 to nie mogłem wbić bo nawet nic nie spamowałem chciałem tylko normalnie pograć może coś mi się przypadkowo nacisneło przez przypadek Edytowane 2 Czerwca 2025 przez ROCKST4R Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 2 Czerwca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 @ ROCKST4R a w console co masz przy próbie łączenia? Wklej najlepiej cały wycinek. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ROCKST4R Opublikowano 2 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 Masz na myśli czy mogę się dalej połączyć z serwerem na dd2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 2 Czerwca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 Chodzi o to, czy pojawia się coś w consoli, przy próbie łączenia (~ na klawiaturze), czy tylko owy napis ci wyskakuje po jakimś czasie, może zablokowane porty masz? I nie może cię połączyc? Spróbuj zrobić tak: W start wpisz cmd i jak odpali ci się konsolka, to wpisz "ping 54.38.58.82:27015" i co ci wyskoczy wklej tutaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik ROCKST4R Opublikowano 2 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) Ok ale w systemie rozumiem a co do consoli na 1.6 to mi takie napisy się pokazują NET Ports: server 27015, client 27005 Server IP address 192.168.64.21:27015 Connecting to 54.38.58.82:27015... You have been banned from this server. Retrying 54.38.58.82:27015... You have been banned from this server. Retrying 54.38.58.82:27015... You have been banned from this server. Retrying 54.38.58.82:27015... You have been banned from this server. I jakoś nie mogę wbić na serwer nie mnie na liście amx bans u was Edytowane 2 Czerwca 2025 przez ROCKST4R Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 2 Czerwca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 No czyli masz tymczasowego bana, tak jak wyżej napisał ci @ DiaBliK , dotyczy to zbyt częstej próby łączenia z serwerem, w momencie gdy był pełny, odczekaj na spokojnie 30-60min i przy kolejnej próbie łączenia nie spamuj na siłę, i powinno wszystko śmigać Odnośnik do komentarza
Użytkownik ROCKST4R Opublikowano 2 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) To czyli rozumiem mam bana za spamowanie przypadkowo Say_@ czy jakoś tak to czyli mam tyle odczekać i zobaczyć czy nadal mam ten problem czy mogę być odbanowany ? ale będę się starał nie spamować na say_u @ Edytowane 2 Czerwca 2025 przez ROCKST4R Odnośnik do komentarza
Użytkownik ROCKST4R Opublikowano 2 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) 27 minut temu, Krzysiek napisał(a): No czyli masz tymczasowego bana, tak jak wyżej napisał ci @ DiaBliK , dotyczy to zbyt częstej próby łączenia z serwerem, w momencie gdy był pełny, odczekaj na spokojnie 30-60min i przy kolejnej próbie łączenia nie spamuj na siłę, i powinno wszystko śmigać Odczekałem te pół godziny i nadal mam to samo że nie mogę wbić Edytowane 2 Czerwca 2025 przez ROCKST4R Odnośnik do komentarza
Użytkownik ROCKST4R Opublikowano 2 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) 43 minuty temu, Krzysiek napisał(a): Chodzi o to, czy pojawia się coś w consoli, przy próbie łączenia (~ na klawiaturze), czy tylko owy napis ci wyskakuje po jakimś czasie, może zablokowane porty masz? I nie może cię połączyc? Spróbuj zrobić tak: W start wpisz cmd i jak odpali ci się konsolka, to wpisz "ping 54.38.58.82:27015" i co ci wyskoczy wklej tutaj A w cmd mam jako administrator w systemie u siebie ping 54.38.58.82:27015 Ping request could not find host 54.38.58.82:27015. Please check the name and try again. Nawet nie widzę że bym był na liście banów jak chcę zobaczyć swoje steam_id przykładowo Edytowane 2 Czerwca 2025 przez ROCKST4R Odnośnik do komentarza
Użytkownik Juliusz.C. Opublikowano 2 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 @ ROCKST4R Mam identycznie mordo, ale właściciel ma wbite i zamknął mój temat. Spodziewaj się tego samego. Trzeba niestety grać na innych serwerach, bo tylko na tym jest ten komunikat o banie 😂 Nie pomogłem, ale uświadomiłem Cię że nie warto tracić czasu i pokładać nadziei. Niestety.. 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 2 Czerwca 2025 Piekielny Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 1 godzinę temu, ROCKST4R napisał(a): A w cmd mam jako administrator w systemie u siebie ping 54.38.58.82:27015 Ping request could not find host 54.38.58.82:27015. Please check the name and try again. Nawet nie widzę że bym był na liście banów jak chcę zobaczyć swoje steam_id przykładowo Jeżeli masz taka możliwosc zobacz na jakims innym internecie czy ten sam blad ci wyskakuje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ROCKST4R Opublikowano 2 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) Godzinę temu, DiaBeL napisał(a): Jeżeli masz taka możliwosc zobacz na jakims innym internecie czy ten sam blad ci wyskakuje. Jeżeli chodzi o błąd z internetem to innego internetu nie mam który ten sam wyskakuje jak gram na hotspocie z telefonu jak po jakimś czasie chcę sobie pograć i odczekałem minimum poł godziny i ten sam komunikat wyskakuje że połączenie nie udane i że jestem na liście banów jak i tak swojego bana nie widzę na amxbans sprawdzić przez moje steam_id i na serwer dd2 i mnie tam nie ma na liście banów. nawet przez cmd nic się nie dało się zrobić. Edytowane 2 Czerwca 2025 przez ROCKST4R 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Milosz Opublikowano 2 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 wewnętrzne zabezpieczenie serwera anty floodowania, ban zniknie za pewien czas . Problem pewnie wyskoczył podczas zmiany mapy, twój net dostał laga i dostałeś automatycznego bana, a jeżeli się mylę to opiekun serwera może wyciągnąć logi z konsoli i będzie coś ala SZ overflow , a to mówi o zbyt dużej ilości informacji przekazywanej dla gracza 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ROCKST4R Opublikowano 2 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) 2 godziny temu, Juliusz.C. napisał(a): @ ROCKST4R Mam identycznie mordo, ale właściciel ma wbite i zamknął mój temat. Spodziewaj się tego samego. Trzeba niestety grać na innych serwerach, bo tylko na tym jest ten komunikat o banie 😂 Nie pomogłem, ale uświadomiłem Cię że nie warto tracić czasu i pokładać nadziei. Niestety.. Coś w tym na pewno jest całkiem możliwe Edytowane 2 Czerwca 2025 przez ROCKST4R Odnośnik do komentarza
Użytkownik Juliusz.C. Opublikowano 3 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2025 10 godzin temu, Milosz napisał(a): wewnętrzne zabezpieczenie serwera anty floodowania, ban zniknie za pewien czas . Problem pewnie wyskoczył podczas zmiany mapy, twój net dostał laga i dostałeś automatycznego bana, a jeżeli się mylę to opiekun serwera może wyciągnąć logi z konsoli i będzie coś ala SZ overflow , a to mówi o zbyt dużej ilości informacji przekazywanej dla gracza Niestety, ale nie masz racji. Ja mam tak od miesiąca. I nic nie zniknęło, dalej nie mogę wbić. Także nie rób nadziei koledze z forum haha. Ale zaangażowanie z Twojej strony widzę większe niż opiekuna serwera, bo przynajmniej napisałeś cokolwiek 😂😂 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 3 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2025 Tak jak w przypadku Juliusza wygląda to na zbanowany zakres. @ Trivor zerknij na to. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Juliusz.C. Opublikowano 3 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2025 3 godziny temu, Mr.Alban napisał(a): Tak jak w przypadku Juliusza wygląda to na zbanowany zakres. @ Trivor zerknij na to. Dokładnie, sprawdziłem na swoim necie przed chwilą, a potem na hotspocie z telefonu i dalej to samo. Także dla informacji @ DiaBeL - sprawdziłem za niego 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ROCKST4R Opublikowano 4 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 (edytowane) 16 godzin temu, Mr.Alban napisał(a): Tak jak w przypadku Juliusza wygląda to na zbanowany zakres. @ Trivor zerknij na to. Też sprawdziłem i mam nadal to samo z hotspotem i dalej tak mam ten problem tak jak sprawdziłem jakieś około pare godzin temu w nocy i mam nadal się pojawiał ryting 1 2 3 i potem jak chciałem wbić tak jak zresztą mówił @ DiaBeL Edytowane 4 Czerwca 2025 przez ROCKST4R Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Czerwca 2025 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 Naprawione. W dniu 2.06.2025 o 19:08, Juliusz.C. napisał(a): @ ROCKST4R Mam identycznie mordo, ale właściciel ma wbite i zamknął mój temat. Spodziewaj się tego samego. Trzeba niestety grać na innych serwerach, bo tylko na tym jest ten komunikat o banie 😂 Nie pomogłem, ale uświadomiłem Cię że nie warto tracić czasu i pokładać nadziei. Niestety.. zamknąłem temat, bo już to naprawiałem tylko z tego co widzę problem nadal występował, a ja nie dostałem żadnej informacji zwrotnej żeby coś było nie tak. @ Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2potraktujcie Pana tak żeby przypadkiem nie wychodził z tych innych serwerów i nie próbował do nas wchodzić żeby podbierać graczy. Naprawione, jakby problem nadal występował to proszę o informację 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Czerwca 2025 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi