Użytkowniczka paulinaem7 Opublikowano 6 Czerwca 2025 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2025 (edytowane) Twój nick: `Paulina. Nick oskarżonego: frOms Powód skargi: obraza mnie od dwoch dni bez powodu Opis sytuacji: wchodze na serwer nic do niego nie mowie a koles mnie obraza i to nie jest normalne Data i godzina zdarzenia: 5.06.2025+ 6.06.2025 Miejsce zdarzenia: dd2 Dowody: to sa tylko minimalne przypadki wyzywa mnie od feciar, ze powinnam isc na terapie w ogole jakas XD Coś od siebie: mam nadzieje, ze ktos rozwazy to zeby chlopak sobie odpoczal a co do tego kto to widzial to serwer caly Edytowane 6 Czerwca 2025 przez paulinaem7 dodanie nowego screena :) Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka paulinaem7 Opublikowano 6 Czerwca 2025 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2025 pliki z teraz i to jest normalne? wrzucam wszystko na biezaco Krzysiek, 7 Czerwca 2025 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". 2 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 8 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 Witam, Co do samej skargi zostaje ona przyjęta. Takie zachowania nie mogą mieć miejsca na serwerze. Gracz zostanie ukarany za brak kultury / obrazę. Natomiast w Twoim przypadku, Paulino świadomie lub nie, posiadasz niedozwolone modele, za co również otrzymujesz bana. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 8 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi