Użytkownik Yamakashiiii Opublikowano 7 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jeśli będzie trzeba , to 3/4 dnia 4. Co chciałbyś zmienić : Zablokować możliwość zmiany ip i dodać banowanie ludzi na ip komputera 5. W czym chciałbyś pomóc: W ogarnianiu ludzi banowaniu tych , którzy psują zabawe cheatując i w rozwoju serwera 6. Dlaczego akurat ty: Korzystam z komputera i internetu naprawdę dłuższy czas w ciągu dnia , więc idealnie nadam się do częstej i szybkiej pomocy 7. Staż na forum: Pare dni gram na tym serwerze 24h łącznie już , i na ten moment jestem zadowolony z serewera , communitty i tego , że jest to najlepszy serwer w cs 1.6 pod względem wszystkiego tak naprawdę 32/32 full serwer 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Byłem właścicielm wielu serwerów discord , w sensie ja je robiłem od zera , byłem moderatorem 3 razy na 3 innych serwerach w minecrafcie , w cs first time 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Yamakashiiii Opublikowano 7 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 nie wiedziałem co dokładnie moge napisac w podaniu wiec trochę z grzeczności coś dopisałem 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 (edytowane) 1 . Możesz na lajcie edytować wiadomość nie dodawaj nowych do tematu . 2. Chcesz być moderatorem forum czy adminem serwera xdd jeśli adminem to złe podanie Wracając do tematu na moderatora za krótko na forum jestem na nie Edytowane 7 Czerwca 2025 przez Soban Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 7 Czerwca 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 Jestem na Nie. Kto Ty? Brak znajomości regulaminu, pomyliłeś admina z modem… Odnośnik do komentarza
Użytkownik Yamakashiiii Opublikowano 7 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 o chuj pomylilem admina z modem xDDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Yamakashiiii Opublikowano 7 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 tez jestem na nie nie wiedzialem ze to o froum chodzi 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 7 Czerwca 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 - Kolega pomylił podania - Staż - Podanie do zamknięcia Nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 7 Czerwca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 Kolega pomylił rangi, jak sam wspomniał. Chyba nie musze nic więcej dodawać. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 7 Czerwca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi