Użytkownik messia.g Opublikowano 10 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2025 Nick z CS: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'AB' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:31594138' [AMXBans] Your IP: '95.49.245.217' [AMXBans] =============================================== Admin banujący: nie wiem Serwer: 1.6 only dd2 Data zdarzenia: Steamid: Opis sytuacji:nie nie mam pojecia za co Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Czerwca 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2025 Proszę o UB dla gracza. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik messia.g Opublikowano 10 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2025 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : messia.g [AMXBans] Reason : ' AB ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 31594138 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.49.245.217 ' [AMXBans] =============================================== paczajonovicz, 10 Czerwca 2025 Juz napisałeś ale też uteperuj ten twój język misiek, pozdro Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 10 Czerwca 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi