Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 12 Czerwca 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 (edytowane) Twój nick: CwaniaK Nick oskarżonego: @ Amnezja Powód skargi: Mute 180 min za co ? Opis sytuacji: Gram sobie na DD2 jak zwykle kazdy mnie tam zna mialem sytuscje przed górnym że wybiegło mi 5 CT więc musiałem się bronić i ktoś skomentował to więc się udzieliłem na ten temat odpowiedziałem a co miałem zrobić jak nagle przed górny gdzie jestem sam mi wybiega 5 CT ? I nagle pan admin mnie mutuje na 180 minut pytam za co ? Odpowiedź za zachowanie w takim razie chce tu jakie kolwiek uzasadnienie mojego jakże złego zachowania i mute na 180 min wszystko było by ok moze gdybym serio przesadził ale nic nie zrobiłem takiego mógł dać na 5 minut chyba tu sie ktoś musi zapoznać z taryfikatorem ... Data i godzina zdarzenia: 12.06 między 02:10 a 02:15 Miejsce zdarzenia: DD2 Dowody: Coś od siebie: nie mam nic do kolegi lubie go ale wkurzył mnie takim zachowaniem ponieważ moim zdaniem znacznie przesadził ... pozdro ✌🏼 @ Amnezja 🤝🏻👊🏽 @ Mr.Alban Temat uważam za zamknięty pozdrawiam 👊🏽🤝🏻 Edytowane 12 Czerwca 2025 przez CwaniaczeK 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 12 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 @ Amnezja Wypowiedz się. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amnezja Opublikowano 12 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 (edytowane) Nie przypominam sobie bym dawał komuś mute a szczególnie tobie śmialismy sie jeszcze jak gralismy musiała być to jakaś pomyłka a nawet sobie przypominam który to mógłbyć moment. Bardzo przepraszam nie było to intencjonalne 🙏. Jestem pierwszy raz adminem od 5lat musze sie jeszcze oswoić z amx. Obiecuje ze juz taka pomyłka nie nastąpi nigdy Edytowane 12 Czerwca 2025 przez Amnezja 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 12 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Jesteś nowym adminem, ale musisz być bardziej uważny żeby do podobnych pomyłek nie dochodziło. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 12 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi