Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] Pod Ostrzałem #22

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem"

Dziś na naszym celowniku znalazł się admin DD2 #2 @Smuszinio

Zapytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinie ---> 

Anonim użytkownika nr. 1: --> Spoko ziomek no dobra morda :P

Anonim użytkownika nr. 2: --> Smuszuś moja mordeczka, bardzo w porządku chłop i myślę, że kiedyś wyskoczymy na jakiegoś drina albo pośmigamy na moturkach, jak kupi haha :D ogółem chyba najmilszy i najbardziej pomocny osobnik na sieci :) 

Anonim użytkownika nr. 3: --> 1. Jest zajebista osoba. 2. Da się z nim normalnie pogadać. 3. Jest miły, spokojny no i zwariowany 4. Uważam, że jest dobrym kolegą, który zawsze pomoże ;x

Anonim użytkownika nr. 4: --> Mam go za osobę pomocną, a zarazem lekko denerwująca bardzo dobry przyjaciel, który chętnie służy pomocą niezły nob w csa xd

Anonim użytkownika nr. 5: --> Moim zdaniem to spoko człowiek, a zarazem bardzo pomocny. Można liczyć zawsze na jego pomoc :D 

Anonim użytkownika nr. 6: --> Osobiście go nie znam. Kilka razy widziałam na dd2#1 i wiem tyle, że ma admina na dd2#2. :D  Z rozmów na chatboxie wydaje się miłą, rozmowną i sympatyczną osobą.

Anonim użytkownika nr. 7: --> O smuszinio. Uważam o nim, że jest spoko ziomkiem, z którym można o wszystkim pogadać i się pośmiać. Jest bardzo pomocna osoba i potrafiąca rozbawić na ts tekstami. Jest też często poważny, jak jest taka potrzeba. Można mu zaufać w każdym temacie. Zostawia wszystko dla siebie i nie obrabia dupy to na pewno. Jest również dobrym adminem i wykonuje swoje zadania porządnie oraz jest bezstronny. Jeśli chodzi o ocenę od 1 do 10, oceniam go na 10 z tej strony, którą znam.

Anonim użytkownika nr. 8: --> Dla mnie to jest spoko typek zawsze się wita na chacie.

Anonim użytkownika nr. 9: --> Ogarnięty chłopak :D Ciągle się ze mnie śmieje, nie mam pojęcia czemu.

Anonim użytkownika nr. 10: --> Lubie go takim, jakim jest. Ma najlepszego spraya, wiadomo kogo <3 Tylko musi trochę poćwiczyć grę, bo coś tam słabiutko mu idzie haha ^

Anonim użytkownika nr. 11: --> Nic nie wiem, bo jestem nowy, ale sądzę, że fajny.

Anonim użytkownika nr. 12: --> Fajny chłopak, z poczuciem humoru na +, pomocny, zawsze się z nim dogada ;D

Anonim użytkownika nr. 13: --> No ogólnie z tego, co zdążyłam go poznać to spoko chłopak, złego nie mogę powiedzieć :D  poczucie humoru ma, jak trzeba to i powie do słuchu, także jest spoko :) 

Anonim użytkownika nr. 14: --> Nie poznałem dobrze, zamieniłem tylko parę zdań, ale Smuszinio wydaje mi się jednym z najbardziej wyluzowanych gości tutaj na sieci, z dystansem i poczuciem humoru :)  Oby tak dalej Panie Smuszinio :D 

Anonim użytkownika nr. 15: --> Co ja myślę o nim.... Chłopaczek ogarnia, stara się jak najlepiej dla serwera, na którym pogrywa. Na pierwszy rzut oka wydaje się miły i mega rozmowny... Do tego poleca Mega filmy <3

Anonim użytkownika nr. 16: --> No jest bardzo spoko osobą, dobrym adminem jak dla mnie, spoko się gada z nim na ts.

Anonim użytkownika nr. 17: --> Uważam go za dobrego człowieka, spokojny i śmieszek, a jego śmianie się wgl z niczego to już totalna rozkminka xdd może coś bierze na polepszenie humorku :O Dobry i aktywny admin dd2 #2 moim zdaniem zasługuje na opiekuna :) 

• Super 3
  • Dzięki 1

heh1111.png

• Zasłużony

Ejjj kurde:D Normalnie się wzruszyłem, dziiizas:D Banan nie schodzi mi z twarzy :x Dziękuję wszystkim za tak pozytywne słowa, serioo :D 

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • 2 miesiące temu...
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]