Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazł się admin DD2 #2 @Smuszinio Zapytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinie ---> Anonim użytkownika nr. 1: --> Spoko ziomek no dobra morda Anonim użytkownika nr. 2: --> Smuszuś moja mordeczka, bardzo w porządku chłop i myślę, że kiedyś wyskoczymy na jakiegoś drina albo pośmigamy na moturkach, jak kupi haha :D ogółem chyba najmilszy i najbardziej pomocny osobnik na sieci Anonim użytkownika nr. 3: --> 1. Jest zajebista osoba. 2. Da się z nim normalnie pogadać. 3. Jest miły, spokojny no i zwariowany 4. Uważam, że jest dobrym kolegą, który zawsze pomoże ;x Anonim użytkownika nr. 4: --> Mam go za osobę pomocną, a zarazem lekko denerwująca bardzo dobry przyjaciel, który chętnie służy pomocą niezły nob w csa xd Anonim użytkownika nr. 5: --> Moim zdaniem to spoko człowiek, a zarazem bardzo pomocny. Można liczyć zawsze na jego pomoc Anonim użytkownika nr. 6: --> Osobiście go nie znam. Kilka razy widziałam na dd2#1 i wiem tyle, że ma admina na dd2#2. Z rozmów na chatboxie wydaje się miłą, rozmowną i sympatyczną osobą. Anonim użytkownika nr. 7: --> O smuszinio. Uważam o nim, że jest spoko ziomkiem, z którym można o wszystkim pogadać i się pośmiać. Jest bardzo pomocna osoba i potrafiąca rozbawić na ts tekstami. Jest też często poważny, jak jest taka potrzeba. Można mu zaufać w każdym temacie. Zostawia wszystko dla siebie i nie obrabia dupy to na pewno. Jest również dobrym adminem i wykonuje swoje zadania porządnie oraz jest bezstronny. Jeśli chodzi o ocenę od 1 do 10, oceniam go na 10 z tej strony, którą znam. Anonim użytkownika nr. 8: --> Dla mnie to jest spoko typek zawsze się wita na chacie. Anonim użytkownika nr. 9: --> Ogarnięty chłopak Ciągle się ze mnie śmieje, nie mam pojęcia czemu. Anonim użytkownika nr. 10: --> Lubie go takim, jakim jest. Ma najlepszego spraya, wiadomo kogo <3 Tylko musi trochę poćwiczyć grę, bo coś tam słabiutko mu idzie haha ^ Anonim użytkownika nr. 11: --> Nic nie wiem, bo jestem nowy, ale sądzę, że fajny. Anonim użytkownika nr. 12: --> Fajny chłopak, z poczuciem humoru na +, pomocny, zawsze się z nim dogada ;D Anonim użytkownika nr. 13: --> No ogólnie z tego, co zdążyłam go poznać to spoko chłopak, złego nie mogę powiedzieć poczucie humoru ma, jak trzeba to i powie do słuchu, także jest spoko Anonim użytkownika nr. 14: --> Nie poznałem dobrze, zamieniłem tylko parę zdań, ale Smuszinio wydaje mi się jednym z najbardziej wyluzowanych gości tutaj na sieci, z dystansem i poczuciem humoru Oby tak dalej Panie Smuszinio Anonim użytkownika nr. 15: --> Co ja myślę o nim.... Chłopaczek ogarnia, stara się jak najlepiej dla serwera, na którym pogrywa. Na pierwszy rzut oka wydaje się miły i mega rozmowny... Do tego poleca Mega filmy <3 Anonim użytkownika nr. 16: --> No jest bardzo spoko osobą, dobrym adminem jak dla mnie, spoko się gada z nim na ts. Anonim użytkownika nr. 17: --> Uważam go za dobrego człowieka, spokojny i śmieszek, a jego śmianie się wgl z niczego to już totalna rozkminka xdd może coś bierze na polepszenie humorku :O Dobry i aktywny admin dd2 #2 moim zdaniem zasługuje na opiekuna 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 17 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Ejjj kurde:D Normalnie się wzruszyłem, dziiizas:D Banan nie schodzi mi z twarzy Dziękuję wszystkim za tak pozytywne słowa, serioo 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi