Premium _sss_ Opublikowano 20 Czerwca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): avatar Tematyka: litery (nie wiem jak nazwac) Kolorystyka: ciemna Rozmiar: nie wiem jakie na forum jest Napisy: "S" Format (png, jpg, gif): powiem tak licze na twoja kreatywnosc jak zrobisz jakies fajne animacje gifa przyjme a jak nie masz czasu/ nie chce ci sie bawic png bedzie git Dodatkowe informacje: tak jak mowilem wczesniej licze na twoja kreatywnosc nie mam za bardzo konecptu jakos stricte chcialbym aby bylo minimalistyczne i chyba to tyle zeby nie bylo najebane za duzo wszystkiego moze byc napis "S" moze byc "SSS" to juz zalezy co wymyslisz bo tak jak mowilem jakos zbytnio pomyslu nie mam Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 20 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 @ kropka 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 20 Czerwca 2025 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 eeeee w napisach dalem "S" i tematyka litera wiec myslalem ze sie domyslicie o to ze chodzi mi o to zeby napis byl nie "..." tylko "S" albo "SSS" co nawet napislem @ MR.KITTY biore do zamkniecia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 21 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi