Użytkownik zolomon Opublikowano 17 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nick: zoom Admin: TabuQ Serwer: [CS:GO MOD] StrefaSkilla.pl [4MAPS][Rynek | Skiny | Skrzynki | Klucze] @1s1k.pl (css_mirage_go) Data: 17.02.2019 - 17:41:23 Opis sytuacji: Strzeliłem 2 "one tapy" przez całego mida na Mirage. Rozumiem, że tutaj za coś takiego do od razu do kołchozu wysyłacie? :') Powód "aimlock" jest tym bardziej śmieszny, że nawet nie robiłem prefire wychylając zza skrzynki tylko najzwyczajniej w świecie wychylałem się i celowałem. Mam nadzieję, że TabuQ przemyśli trochę swoje zachowanie, chociaż to pewnie marzenie ściętej głowy. Link: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=3292 Wycinek: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 17 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 @TabuQ masz 24/7 by rozpisać demko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 17 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Link do dema :http://d1.hltv.org.pl/srv54570/HLTV-1902171722-css_mirage_go.dem.zip Podejrzane momenty: 17:51 -pestka mid możliwy fart najbardziej mnie zaintrygowały te pestki : 19:45 19:52 Jeżeli to był tylko fart , to przyznaje się do błędu z pełną sumiennością . Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 17 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 17:51 - Strzelił i dostał typ pestkę (Fartowną, ale dostał) - Czysto. 19:45 - Widać, że stara się nacelować na banie, a nie jak większość full auto napierdzielać - Czysto. 19:52 - Tak samo jak wyżej celuje w głowę, a nie napierdziela full auto - Czysto. Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 17 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi