Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 24 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 1. Twój Nick:HTH-Pigula 2. Nick oskarżonego: Dwatrzynascie 3. Czas zdarzenia: okolo 20:17 4. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:850021577 5. Powód skargi: Kicki dawane z dupy chuj wie po co na co ! Nacpal sie ?? 6. Opis sytuacji: co tu pisac gram sobie normalnie wchodzi jakis pseudo admin 213 i daje mi kicka powod do spania wchodze ponownie i zwale ma , ogl nwm po co mu admina dawaliscie skoro i tak on jako admin nic nie robi tam nic tylko odpierdala 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): dowodów nie mam bo wyjebalo mi z cosnoli . ALe grali gracze : Ajax Amsterdam/ Paula/ Paulinka/Hg 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DwaTrzynascie213 Opublikowano 24 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 @ HTH-Pigula Paweł ty tak poważnie xD? to może za bardzo odklejkę złapałeś, poszedł kick dla beki po znajomości, a ty skragę ładujesz ? okej przyjmuję. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 24 Czerwca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 dobra cofam skarge , znamy sie dlatego cofne 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 24 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 Żadnych kicków "po zanjomości czy dla beki " nie będzie na serwerze. @ DwaTrzynascie213 dostajesz plus 1 za nie właściwe zachowanie tym bardziej, że nie jest to pierwszy raz. Oby to był ostatni raz. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 24 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi