Użytkownik justMe Opublikowano 17 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Nick: justMe Wiek: 16 w marcu Program, którym się posługujesz: PS, Gimp W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.): Avatary, Sygnatury i tła Jak długo zajmujesz się grafiką?: Prawie rok Dlaczego ty?: Myślę, że mogę się przydać, wiadomo nic na siłę, grafika to moje hobby i chcę je spełniać jak najdłużej mogę, chociaż wiem, że nie jestem w nim najlepsza to uważam, że coś tam potrafię. Nie będę się rozpisywać, jeśli się dostanę to przekonamy się, czy jestem warta tego stanowiska Linki do 2 realizowanych zleceń: *KLIK* *KLIK* (Co do zleceń to jest ich bardzo mało w dziale, więc mam tylko 2, ale to da się poprawić) Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: *GALERIA PRAC* Edytowane 17 Lutego 2019 przez justMe Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 17 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Na chwilę obecną na nie: - aktywność na forum - wiek + Pracę są okey. Popraw aktywność na forum i wtedy spróbuj. Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 17 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Jak na razie to jestem na nie. - Nie udzielasz się prawie wgl w dziale graficznym. - Aktywność na forum. -/+ Wiek. + Prace są spoko. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 jestem na takk mozna dac szanse +Prace sa nawet spoko +nie jest za duzo grafikow -aktywnosc na forum +staz na forum Troche na forum jestes, ale aktywnosc slabaa ale da sie wszystko nadrobic cnie popraw aktywnoooscc ;D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 17 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Szczerze chciałbym dać Ci szansę ale popsułeś aktywność nadrób akktywność i złóż wtedy będę na tak! +wiek +programy -aktywność +- Prace 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi