420 KushMan Opublikowano 6 Lipca 2025 420 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2025 (edytowane) 1. Twój Nick: Dup dup jeb jeb paf paf 2. Nick oskarżonego: @ Lekarzyna 3. Czas zdarzenia: 4. IP/SID oskarżonego: 5. Powód skargi: Niesłuszny ban 6. Opis sytuacji: Nie rozumiem co ci przeszkadzał wcześniej mój nick "tancze tango z kurwami" nikogo nie obraża ani nic i jeszcze wbijam po banie i dostaje za wyzywanie admina. Zmiana nicku na "srałem kiedyś lekarzowi na klate" co i tak się nie zmieściło to nie jest obraza od razu w twoim kierunku. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=764 Proszę nowych adminów o nie banowanie mnie ja dobry grajek Edytowane 6 Lipca 2025 przez KushMan 5 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 6 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2025 Cześć Ziomek dostał kick`a z prośbą o zmiane nick`a, "tancze tango z kurwami" uważam osobiście za niestosowny dlatego poprosiłem o zmiane nick`u. Po tym wschodzi na serwer gracz z nickiem "Srałem lekarzowi na kl" wieć wyłapał bana i uważam osobiście że za wyzwanie dostał i tak delikatnie potraktowany. P.S a pisanie do admina zmieniłem nick ha tfu też myślę, że jest nie za bardzo ok. Pozdrawiam Dawid 2 2 1 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 7 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2025 Poszedł kick o zmianę nicku, a Ty musiałeś wejść i wbić szpilkę adminowi ustawiając obraźliwy w jego kierunku nick. Niby nie kierowane w jego stronę, ale znamy Cię. Tak samo jak w przypadku tej skargi 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 7 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi