Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 17 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 o to mój kolejny autorski wiersz .... Był moment załamania Kiedy miałam wszystkiego dość Ch*j w te moje starania J ak i tak życie dało mi w kość Czasami myślę jak to być w niebie Jaka jest tam pogoda... Życie bez ciebie.... Może lepsza wygoda niż na tym świecie Gdzieś w oddali mój płacz swój dźwięk toczy Jest już tylko blask mego cienia Gorące łzy wypalają mi już oczy Kiedy już nic nie ma znaczenia Kiedy wołam pomocy nikogo już nie ma Kiedy ktoś mnie potrzebuje, jestem... Może Każdy jest przyczyną ludzkiego cierpienia Lecz nie każdy ci wtedy pomoże.... Jak chcecie bym napisała na jakiś konkretny temat wierszy, może dla kogoś lub o czymś piszcie pv czasami łatwiej wyrazić się przez słowa pisane niż się męczyć a ja z miłą chęcią ci pomogę 4 Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 17 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Damian Pih Opublikowano 17 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Ma dziewczyna talent nie ma co Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 17 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Tak jak mówiłem nie wiem jak ty to robisz, nawet normalnie pisząc na mss rymujesz. Gz talentu Oliwia <3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Wyrwij kogos na te wierszyki a potem opisz to w wierszyku na forum xdd "Kochalam płakałam... Ale i tak nie dałam... Ta miłość byla zbyt poetyczna.." xdddd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi