Użytkownik Szczypiorsky Opublikowano 9 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2025 Opis błędu: Wysłałem 3 SMS'y na usługi na serwerze, kody przyszły prawie po miesiącu i już nie da się ich wykorzystać. Kontaktowałem się ze swoim operatorem w związku z tym lecz to nie jest błąd po mojej stronie jak się okazało, a pieniądze ściągnęło. Miejsce występowania: Sklepsms Only dd2 Screen/nagranie: Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 15 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 @ Anox @ Dusia Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 19 Lipca 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2025 Wszystkie kody działały Więc nie wiem gdzie je wpisywałeś : Odezwij się do mnie na priv to doładuje ci konto w kwocie 37.5 WPLN na naszym sklepiku. I następnym razem proszę pisać PV lub nie udostępniać kodów publicznie bo mógł je sobie ktoś wykorzystać 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 19 Lipca 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi