Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Co Cię najbardziej uszczęśliwia a co martwi (lub zasmuca)? Edytowane 18 Lutego 2019 przez Dusia⚝♡ Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 18 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Hmm uszczęśliwia mnie to gdy zostaję w domu i nie idę do szkoly, a martwi to, że idę do szkoły Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 uszczęsliwia mnie najbardziej moja narzeczona a smuci najbardziej mnie to gdy jej przy mnie nie ma Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Uszczęśliwia mnie najbardziej Moja córeczka A smuci, brak drugiej połówki przy sobie.. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Freya Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 1 godzinę temu, Miyu. napisał: Uszczęśliwia mnie najbardziej Moja córeczka A smuci, brak drugiej połówki przy sobie.. smuci to chyba najbardziej robienie nas w wała, to takie smutne, że aż śmieszne. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 1 godzinę temu, Freya napisał: smuci to chyba najbardziej robienie nas w wała, to takie smutne, że aż śmieszne. Jednak tak kochana Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. komedia żałosna, a śmieszna Odnośnik do komentarza
Użytkownik BABKA KIEPSKA Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) No co... woda najczęściej ziemia, woda, coś takiego, nie? Halucynacja, Hemoglobina, dwutlenek węgla..... Taka sytuacja... chema, nie? Najczęściej to chema mnie interesuje. Nie podoba mi się. Edytowane 18 Lutego 2019 przez Mvk1337 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 20 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi