Użytkownik∙ Raku Opublikowano 10 Lipca 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 Twój nick na serwerze Discord: rakutensiusiak Nick admina banującego: Drwmx_ / @ Peace Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data zdażenia: 10.07.2025 17:12 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Siadam do kompa patrze nie ma mnie na dc, powodu bana oczywiscie nie ma bo na chuj pisac. Dowody w postaci screenshot/wideo/logów/itd.: 1 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Lipca 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 Nie ma szans na ub, przynajmniej do czasu gdy ja tu jestem Bardzo dobrze wiesz za co dostałeś więc to na „chuj” piszesz odwołanie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 10 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 Anox wyprzedził mnie. Nie chciało mi się pisać powodu jak juz był wczesniej wpisany, wybacz. Pierwszy ban był za podszywanie się pod administrację. Z mojej strony UB nie będzie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 10 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi