Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 14 Lipca 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 (edytowane) Nick: CwaniaK Imię: Daniel Wiek: 32 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nope Doświadczenie z amx[1-10]: 5/6 Wiem słabiutko ale miałem obecnie koło 3 lat przerwy I pewnie dalej bym nie grał tylko nie powiem przez kogo tu jestem haha Nadrobię Czas spędzony na serwerze (link do GT): www.gametracker.com/player/CWANIAK/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: W pół działający ale zmieniam sprzęt na dniach Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadam wiele lat grania na koncie w CS 1.6 od niepamiętnych czasów się w to tnie wcześniej NON teraz Steam Jestem dorosły jak i odpowiedzialny za rangę i reprezentację serwera, okej czasami kultura moja na serwerze pozostawiała znak zapytania, ale to było rzadkością i jest, nigdy nikogo nie obrażałem mówiąc jestem lubiany każdy mnie zna nie mam konfliktów z nikim. Obecnie mam dużo wolnego czasu dla siebie i przewiduję że będę go miał jeszcze lekko przez 3 miesiące, szczerze mówiąc wyje mnie z roboty. Dużo gram chętnie wspomogę serwer gdy adminów nie ma zazwyczaj jestem z rana 6-7 i do 10 na serwerze, południem i wieczorami. Kontakt: https://steamcommunity.com/id/-KostuchA-/ - forum - ( gg 77622973 Only na niewidocznym ) Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Pewnie, ktoś za ktoś sprzeciw ? Sorry za ten kolor nie wiem jak wy to widzicie ale mi się ten biały w oczach rozlewał @ old W pełni rozumiem twoją wypowiedź lecz chciałbym abyś mógł w jakimś stopniu uzasadnić swoją wypowiedź w postaci jakiegoś najmniejszego dowodu jeżeli komuś pocisnąłem było to w postaci żartu i dana osoba również to w ten sposób odebrała nikomu nigdy ani złośliwie nie ubliżyłem ponieważ nie należę do tego typu ludzi jeżeli komuś ubliżyłem bez żartu musiała sobie owa osoba zasłużyć, ciężko mnie wyprowadzić z równowagi. Tak poważnie z całego serducha nie wiem czym zasłużyłem sobie na taką twoją opinie nie pozdrawiam A tym bardziej twoje upominanie za co było ? Czepiałeś sie mikrofonu bo charczy nigdy nie słyszałem twego upomnienia od ciebie za me zachowanie bo nie przypominam sobie abym źle sie zachowywał momentami każdego nerwy ponoszą ale nigdy nikomu nie ubliżyłem i tego mi nie zarzucisz szacunek do człowieka to podstawa ... dziękuje Edytowane 15 Lipca 2025 przez CwaniaczeK poprawa zdania ^_^ 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 14 Lipca 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 Jestem na Tak. +Nie ma z nim problemów. +GT w miarę dobre. +/- Doświadczenie do zweryfikowania. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 14 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 14 Lipca 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 3 godziny temu, CwaniaczeK napisał(a): czasami kultura moja na serwerze pozostawiała znak zapytania Jestem zdecydowanie na nie. Cwaniak nie prezentuje poziomu, jakiego oczekiwałbym od osoby ubiegającej się o funkcję admina. Jego zachowanie często przypomina styl rodem z rynsztoka – brak kultury, agresywne odzywki i brak szacunku do innych graczy. Admin powinien być przykładem i autorytetem, a nie osobą, która sama tworzy toksyczną atmosferę. Taka postawa absolutnie nie nadaje się do pełnienia funkcji administracyjnej. Nie napiszę tutaj, ile raz sam cię upominałem i prosiłem, bo to najzwyczajniej na świecie strata czasu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik StalK Opublikowano 15 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Nie mam zastrzeżeń, jestem na tak! + chęć pomocy + gt, w miare git + wiek 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Na nie + Wiek + Podanie - odzywki zbyt łatwo sprowokować Moim zdaniem nie zapanuje w nocy nad graczami . Bez urazy ale no niestety takie moje zdanie . Odnośnik do komentarza
Użytkownik BL4DY Opublikowano 15 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Jestem na TAK +Chce pomóc +Wiek +Często gra w nocy, a w nocy jest najwięcej "bydła", przyda się. 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 15 Lipca 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Jestem na Nie. Zanim składa się podanie należy zapoznać się z regulaminem serwera. Twoje zachowanie znacząco odbiega od granicy bycia kulturalnym, ładne podanie to nie wszystko. Przesiadywanie na spect też nie jest mile widziane aby podciągnąć GT Wybacz, ale najpierw należy podciągnąć zachowanie, następnie składać podanie +wiek -zachowanie +/- gt Odnośnik do komentarza
Użytkownik _suhyy Opublikowano 15 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Na tak myślę że warto dać szansę ponieważ owy osobnik jest często aktywny w nocy gdzie aktualnie brakuje adminów i to dosyć mocno. +GT +wiek +staranie się - Lekko daje się sprowokować (myślę że do wypracowania na okresie próbnym i zobaczenie poprawy lub jej brak) 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 15 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Jestem na tak uważam, że warto dać szanse na próbę a moze się sprawdzi i będzie dobrym adminem. +wiek +granie w nocy kiedy brakuje adminów +chęć pomocy Ja osobiście nie miałem z nim żadnych problemów Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lewus777 Opublikowano 15 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Jestem na nie, może i chęci do grania masz i adminowania. Aczkolwiek kultura zostawia wiele do życzenia, łatwo puszczają Ci nerwy. +wiek +/- gt - kultura 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 16 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2025 Jak widać większość adminów którzy się wypowiedzieli mają zastrzeżenia co do Twojej kultury i zachowania na serwerze. Popraw to i wróc z podaniem za jakiś czas. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 16 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi