Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ADMIN DD2 #1] - CwaniaK

CwaniaczeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Strefowicz

Nick: CwaniaK
Imię: Daniel 
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nope
Doświadczenie z amx[1-10]: 5/6 Wiem słabiutko ale miałem obecnie koło 3 lat przerwy ^^ I pewnie dalej bym nie grał tylko nie powiem przez kogo tu jestem haha ^^ Nadrobię :) 
Czas spędzony na serwerze (link do GT):  www.gametracker.com/player/CWANIAK/54.38.58.82:27015/
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: W pół działający ale zmieniam sprzęt na dniach ^_^ 
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadam wiele lat grania na koncie w CS 1.6 od niepamiętnych czasów się w to tnie wcześniej NON teraz Steam^_^ Jestem dorosły jak i odpowiedzialny za rangę i reprezentację serwera, okej czasami kultura moja na serwerze pozostawiała znak zapytania, ale to było rzadkością i jest, nigdy nikogo nie obrażałem mówiąc :D jestem lubiany każdy mnie zna :P nie mam konfliktów z nikim. Obecnie mam dużo wolnego czasu dla siebie i przewiduję że będę go miał jeszcze lekko przez 3 miesiące, szczerze mówiąc wyje:zezloszczony:  mnie z roboty. :lol: Dużo gram chętnie wspomogę serwer gdy adminów nie ma zazwyczaj jestem z rana 6-7 i do 10 na serwerze, południem i wieczorami. :) 
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/-KostuchA-/ - forum - ( gg 77622973  Only na niewidocznym ) 
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Pewnie,  ktoś za ktoś sprzeciw ? :D 

Sorry za ten kolor nie wiem jak wy to widzicie ale mi się ten biały w oczach rozlewał ^^ 

@ old

W pełni rozumiem twoją wypowiedź lecz chciałbym abyś mógł w jakimś stopniu uzasadnić swoją wypowiedź w postaci jakiegoś najmniejszego dowodu jeżeli komuś pocisnąłem było to w postaci żartu i dana osoba również to w ten sposób odebrała  :) nikomu nigdy ani złośliwie nie ubliżyłem ponieważ nie należę do tego typu ludzi jeżeli komuś ubliżyłem bez żartu musiała sobie owa osoba zasłużyć, ciężko mnie wyprowadzić z równowagi. :) Tak poważnie z całego serducha nie wiem czym zasłużyłem sobie na taką twoją opinie ;) nie pozdrawiam

A tym bardziej twoje upominanie za co było ? Czepiałeś sie mikrofonu bo charczy nigdy nie słyszałem twego upomnienia od ciebie za me zachowanie bo nie przypominam sobie abym źle sie zachowywał momentami każdego nerwy ponoszą ale nigdy nikomu nie ubliżyłem i tego mi nie zarzucisz ;) szacunek do człowieka to podstawa ... dziękuje :)

Edytowane przez CwaniaczeK
poprawa zdania ^_^
  • Lubię to! 3
  • Ha ha 1

• Mr.Alban zmienił(a) tytuł na [ADMIN DD2 #1] - CwaniaK
  • Użytkownik∙

Jestem na Tak.

+Nie ma z nim problemów.

+GT w miarę dobre.

+/- Doświadczenie do zweryfikowania.

• Dzięki 1
  • Moderator
Moderator
3 godziny temu, CwaniaczeK napisał(a):

czasami kultura moja na serwerze pozostawiała znak zapytania

Jestem zdecydowanie na nie. Cwaniak nie prezentuje poziomu, jakiego oczekiwałbym od osoby ubiegającej się o funkcję admina. Jego zachowanie często przypomina styl rodem z rynsztoka – brak kultury, agresywne odzywki i brak szacunku do innych graczy. Admin powinien być przykładem i autorytetem, a nie osobą, która sama tworzy toksyczną atmosferę. Taka postawa absolutnie nie nadaje się do pełnienia funkcji administracyjnej. Nie napiszę tutaj, ile raz sam cię upominałem i prosiłem, bo to najzwyczajniej na świecie strata czasu.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Nie mam zastrzeżeń, jestem na tak!

+ chęć pomocy

+ gt, w miare git

+ wiek

• Dzięki 1

Na nie 

+ Wiek 

+ Podanie 

- odzywki zbyt łatwo sprowokować 

Moim zdaniem nie zapanuje w nocy nad graczami .

Bez urazy ale no niestety takie moje zdanie .

• Użytkownik

Jestem na TAK
 +Chce pomóc 
+Wiek
+Często gra w nocy, a w nocy jest najwięcej "bydła", przyda się.

• Dzięki 1
  • Opiekun UBT CS 1.6

Jestem na Nie. Zanim składa się podanie należy zapoznać się z regulaminem serwera. Twoje zachowanie znacząco odbiega od granicy bycia kulturalnym, ładne podanie to nie wszystko. Przesiadywanie na spect też nie jest mile widziane aby podciągnąć GT ;) Wybacz, ale najpierw należy podciągnąć zachowanie, następnie składać podanie :)

+wiek

-zachowanie

+/- gt

XDD1.png

• Użytkownik

Na tak myślę że warto dać szansę ponieważ owy osobnik jest często aktywny w nocy gdzie aktualnie brakuje adminów i to dosyć mocno.

+GT

+wiek

+staranie się

- Lekko daje się sprowokować (myślę że do wypracowania na okresie próbnym i zobaczenie poprawy lub jej brak)

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Jestem na tak uważam, że warto dać szanse na próbę a moze się sprawdzi i będzie dobrym adminem.

+wiek

+granie w nocy kiedy brakuje adminów

+chęć pomocy

Ja osobiście nie miałem z nim żadnych problemów

Pozdrawiam

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Jestem na nie, może i chęci do grania masz i adminowania. Aczkolwiek kultura zostawia wiele do życzenia, łatwo puszczają Ci nerwy. 

+wiek 

+/- gt

- kultura

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Jak widać większość adminów którzy się wypowiedzieli mają  zastrzeżenia co do Twojej kultury i zachowania na serwerze. Popraw to i wróc z podaniem za jakiś czas. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Junior Admin
Junior Admin

podanie odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]