Użytkownik StalK Opublikowano 15 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Siemanko! Pisałem już podobną propozycję na innym forum z serwerem DD2, ale że czasem też coś u was postrzelam, to rzucę propkę i tutaj 😎 Propozycja: Dodać do menu VIP/sVIP opcję „Zapisz ostatni wybór broni”. Po wyborze zestawu menu by się chowało, żeby nie rozpraszało w trakcie gry. Jak ktoś będzie chciał coś zmienić, wystarczy wpisać /guns na czacie i menu się pojawi z powrotem. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 1 knefel dla vipa żeby kupić broń . Jak dla nie propozycja bezużyteczna Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 15 Lipca 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Według mnie bezużyteczne i niepotrzebne. Jestem na nie. Zakup broni przez svipa zajmuje sekundę Odnośnik do komentarza
Użytkownik _suhyy Opublikowano 15 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 na nie bez sensu opcja ;d Odnośnik do komentarza
Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 15 Lipca 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Jak dla mnie również nie potrzebne przy usłudze VIP/SVIP jest menu doboru broni zestaw, - brak w zestawach smoka, można by jedynie dodać do zestawów smoki dla wykupionych usług, VIP/SVIP bądź jedynie usługi SVIP wersja VIP została by standardowa Zawsze zachęciło by to do wykupienia wyższej usługi Lepsze usługi muszę się czymś wyróżniać. - Wybacz ale nie potrzebna zmiana. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi