Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [PROPOZYCJA] ONLY DD2 - Night DD2

CwaniaczeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Strefowicz

Witam NIGHT DD2 ? 

Witam jak w temacie propozycją jest wprowadzenia Night DD2 tylko tu nie chodzi o jakieś drugie DD2 dodawanie, a o to aby było jak w przypadku 18:00 reset serwera czyli, cyk 23:00 reset ładuje się DD2 na Night Mapa Nocna

Nie ukrywam dużo ludzi ciupie po nocach i fajnie by to wyglądało przyjemniej by się dla oka grało nocą. Była pare lat temu tutaj ta propozycja notowania były przychylne do wprowadzenia, towarzystwo się zmieniło więc może i tym razem tak będzie :D nie ukrywam że było by zayebiscie aby było choć na próbę wprowadzone, poglądowe zdjęcia i działający link moda.   https://gamebanana.com/maps/198323

Pozdrawiam ^_^ 

A ps, niech wypowiedzą się przeważnie osoby grające na DD2 a nie przypadkowe osoby :D I ci co grają na DD2 w nocy pozdro ^_^ 

5bfbccbd18233.jpg

5bfbccc2306de.jpg

5bfbccccad7d6.jpg

Edytowane przez CwaniaczeK
  • Lubię to! 2
  • Dislike 1

• 420

Na nie czym więcej kombinowania z twoimi propozycjami to serwer by wyglądał jak reszta czyli pustki. 

Jedynie co można zrobić moim zdaniem jak większa ilość osób będzie na tak to dodać to w sobotę i niedziele np od 20-24.

• Lubię to! 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik∙

Jestem na nie dodatkowe obciążenie dla i tak rozwalonego serwera i zbyt ciemna mapa, dodatkowo kojarzy mi się tylko z halloween.

Na nie bez sensu z pomysł.  Ale można dodać inne lepsze propozycje. 

Ja  od  wielu lat grywam tylko na serwerach DD2 i z tego co zauważyłem, to najwięcej fanu, największe obłożenie slotów itd. jest na serwerach z LECZENIEM. Przyjemna funkcja, nie każdy z niej musi korzystać, ale wprowadza naprawdę sporą "zmienną" do wyniku rozgrywki. 

- można by było dodać "vipa" dla graczy steam, gdzie dostawaliby do wyboru, od 3. rundy ak +dg, lub m4+dg + w obu wersjach komplet granatów. a może nawet i +5hp za zabicie 

- dla ulepszonego vipa (tego kupionego) albo w oddzielnej usłudze, podwójny skok - tylko trzeba by było wgrać plugin/zmienić regulamin, by nadużywanie bh, gsj i itd. będzie wiązało się z restrykcjami.

- pomysł z pluginem ze slapem i odbieraniem hp po np. 5 ostrzeżeniach dla tt za resp też wydaje mi się całkiem spoko

- dodawanie dość często konkursów np. zabij admina z kosy/granata; top najlepszych graczy nocnych, a nawet konkurs na "zbiórki" - za granie w danych godzinach np. 18-20 jak będziesz przez tydzien na 5 losowych screenach zrobionych przez admina, to dostajesz vipa na jakiś okres itd.

• Zasłużony

Dla mnie fajna sprawa, gdyby był od 00:00 do 5:00 czy coś w ten deseń, zawsze to jakaś odmiana w nocy, a gdzie wy tu widzicie dodatkowe obciążenie dla serwera to ja nie wiem 🤔 

Moje zdanie dzielcie oczywiście przez pół bo mało gram w nocy, ale jak wcześniej napisałem ode mnie Tak.

• Lubię to! 1
  • Super 1

• Junior Admin
Junior Admin

Dla również jest to fajny pomysł, ale dodałabym to na przemian z normalnym dd2 (lub z formą głosowania na serwerze na wybór mapy) i właśnie w godzinach wieczornych - przez całą noc, dała normalnego dasta, aby w nocy przez „nowość” nie było spadków graczy, zawsze dodawanie czegoś nowego jest ryzykowne.

Jeżeli nie byłoby jakiś masowych skarg na nową mapę i spadku graczy podczas trwania tej mapy, to można byłoby wtedy ją wprowadzić tak jak w realnym życiu ciemni się za oknem 

• Super 2
  • Wow! 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

Zdania co do ciemniejszych map są podzielone. Na chwilę obecną nie będziemy kombinować i zostaje jak jest. 

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

PROPOZYCJA ODRZUCONA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]