Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 20 Lipca 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2025 (edytowane) Witam NIGHT DD2 ? Witam jak w temacie propozycją jest wprowadzenia Night DD2 tylko tu nie chodzi o jakieś drugie DD2 dodawanie, a o to aby było jak w przypadku 18:00 reset serwera czyli, cyk 23:00 reset ładuje się DD2 na Night Mapa Nocna Nie ukrywam dużo ludzi ciupie po nocach i fajnie by to wyglądało przyjemniej by się dla oka grało nocą. Była pare lat temu tutaj ta propozycja notowania były przychylne do wprowadzenia, towarzystwo się zmieniło więc może i tym razem tak będzie nie ukrywam że było by zayebiscie aby było choć na próbę wprowadzone, poglądowe zdjęcia i działający link moda. https://gamebanana.com/maps/198323 Pozdrawiam A ps, niech wypowiedzą się przeważnie osoby grające na DD2 a nie przypadkowe osoby I ci co grają na DD2 w nocy pozdro Edytowane 20 Lipca 2025 przez CwaniaczeK 2 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 20 Lipca 2025 420 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2025 Na nie czym więcej kombinowania z twoimi propozycjami to serwer by wyglądał jak reszta czyli pustki. Jedynie co można zrobić moim zdaniem jak większa ilość osób będzie na tak to dodać to w sobotę i niedziele np od 20-24. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 20 Lipca 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2025 Jestem na nie dodatkowe obciążenie dla i tak rozwalonego serwera i zbyt ciemna mapa, dodatkowo kojarzy mi się tylko z halloween. Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 20 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2025 Na nie bez sensu z pomysł. Ale można dodać inne lepsze propozycje. Ja od wielu lat grywam tylko na serwerach DD2 i z tego co zauważyłem, to najwięcej fanu, największe obłożenie slotów itd. jest na serwerach z LECZENIEM. Przyjemna funkcja, nie każdy z niej musi korzystać, ale wprowadza naprawdę sporą "zmienną" do wyniku rozgrywki. - można by było dodać "vipa" dla graczy steam, gdzie dostawaliby do wyboru, od 3. rundy ak +dg, lub m4+dg + w obu wersjach komplet granatów. a może nawet i +5hp za zabicie - dla ulepszonego vipa (tego kupionego) albo w oddzielnej usłudze, podwójny skok - tylko trzeba by było wgrać plugin/zmienić regulamin, by nadużywanie bh, gsj i itd. będzie wiązało się z restrykcjami. - pomysł z pluginem ze slapem i odbieraniem hp po np. 5 ostrzeżeniach dla tt za resp też wydaje mi się całkiem spoko - dodawanie dość często konkursów np. zabij admina z kosy/granata; top najlepszych graczy nocnych, a nawet konkurs na "zbiórki" - za granie w danych godzinach np. 18-20 jak będziesz przez tydzien na 5 losowych screenach zrobionych przez admina, to dostajesz vipa na jakiś okres itd. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 21 Lipca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2025 Dla mnie fajna sprawa, gdyby był od 00:00 do 5:00 czy coś w ten deseń, zawsze to jakaś odmiana w nocy, a gdzie wy tu widzicie dodatkowe obciążenie dla serwera to ja nie wiem 🤔 Moje zdanie dzielcie oczywiście przez pół bo mało gram w nocy, ale jak wcześniej napisałem ode mnie Tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2025 Dla również jest to fajny pomysł, ale dodałabym to na przemian z normalnym dd2 (lub z formą głosowania na serwerze na wybór mapy) i właśnie w godzinach wieczornych - przez całą noc, dała normalnego dasta, aby w nocy przez „nowość” nie było spadków graczy, zawsze dodawanie czegoś nowego jest ryzykowne. Jeżeli nie byłoby jakiś masowych skarg na nową mapę i spadku graczy podczas trwania tej mapy, to można byłoby wtedy ją wprowadzić tak jak w realnym życiu ciemni się za oknem 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 23 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2025 Zdania co do ciemniejszych map są podzielone. Na chwilę obecną nie będziemy kombinować i zostaje jak jest. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 23 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi