Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [PROPOZYCJA] ONLY DD2 - Night DD2

CwaniaczeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Strefowicz

Witam NIGHT DD2 ? 

Witam jak w temacie propozycją jest wprowadzenia Night DD2 tylko tu nie chodzi o jakieś drugie DD2 dodawanie, a o to aby było jak w przypadku 18:00 reset serwera czyli, cyk 23:00 reset ładuje się DD2 na Night Mapa Nocna

Nie ukrywam dużo ludzi ciupie po nocach i fajnie by to wyglądało przyjemniej by się dla oka grało nocą. Była pare lat temu tutaj ta propozycja notowania były przychylne do wprowadzenia, towarzystwo się zmieniło więc może i tym razem tak będzie :D nie ukrywam że było by zayebiscie aby było choć na próbę wprowadzone, poglądowe zdjęcia i działający link moda.   https://gamebanana.com/maps/198323

Pozdrawiam ^_^ 

A ps, niech wypowiedzą się przeważnie osoby grające na DD2 a nie przypadkowe osoby :D I ci co grają na DD2 w nocy pozdro ^_^ 

5bfbccbd18233.jpg

5bfbccc2306de.jpg

5bfbccccad7d6.jpg

Edytowane przez CwaniaczeK
  • Lubię to! 2
  • Dislike 1

• 420

Na nie czym więcej kombinowania z twoimi propozycjami to serwer by wyglądał jak reszta czyli pustki. 

Jedynie co można zrobić moim zdaniem jak większa ilość osób będzie na tak to dodać to w sobotę i niedziele np od 20-24.

• Lubię to! 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik∙

Jestem na nie dodatkowe obciążenie dla i tak rozwalonego serwera i zbyt ciemna mapa, dodatkowo kojarzy mi się tylko z halloween.

Na nie bez sensu z pomysł.  Ale można dodać inne lepsze propozycje. 

Ja  od  wielu lat grywam tylko na serwerach DD2 i z tego co zauważyłem, to najwięcej fanu, największe obłożenie slotów itd. jest na serwerach z LECZENIEM. Przyjemna funkcja, nie każdy z niej musi korzystać, ale wprowadza naprawdę sporą "zmienną" do wyniku rozgrywki. 

- można by było dodać "vipa" dla graczy steam, gdzie dostawaliby do wyboru, od 3. rundy ak +dg, lub m4+dg + w obu wersjach komplet granatów. a może nawet i +5hp za zabicie 

- dla ulepszonego vipa (tego kupionego) albo w oddzielnej usłudze, podwójny skok - tylko trzeba by było wgrać plugin/zmienić regulamin, by nadużywanie bh, gsj i itd. będzie wiązało się z restrykcjami.

- pomysł z pluginem ze slapem i odbieraniem hp po np. 5 ostrzeżeniach dla tt za resp też wydaje mi się całkiem spoko

- dodawanie dość często konkursów np. zabij admina z kosy/granata; top najlepszych graczy nocnych, a nawet konkurs na "zbiórki" - za granie w danych godzinach np. 18-20 jak będziesz przez tydzien na 5 losowych screenach zrobionych przez admina, to dostajesz vipa na jakiś okres itd.

• Zasłużony

Dla mnie fajna sprawa, gdyby był od 00:00 do 5:00 czy coś w ten deseń, zawsze to jakaś odmiana w nocy, a gdzie wy tu widzicie dodatkowe obciążenie dla serwera to ja nie wiem 🤔 

Moje zdanie dzielcie oczywiście przez pół bo mało gram w nocy, ale jak wcześniej napisałem ode mnie Tak.

• Lubię to! 1
  • Super 1

• Junior Admin
Junior Admin

Dla również jest to fajny pomysł, ale dodałabym to na przemian z normalnym dd2 (lub z formą głosowania na serwerze na wybór mapy) i właśnie w godzinach wieczornych - przez całą noc, dała normalnego dasta, aby w nocy przez „nowość” nie było spadków graczy, zawsze dodawanie czegoś nowego jest ryzykowne.

Jeżeli nie byłoby jakiś masowych skarg na nową mapę i spadku graczy podczas trwania tej mapy, to można byłoby wtedy ją wprowadzić tak jak w realnym życiu ciemni się za oknem 

• Super 2
  • Wow! 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

Zdania co do ciemniejszych map są podzielone. Na chwilę obecną nie będziemy kombinować i zostaje jak jest. 

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

PROPOZYCJA ODRZUCONA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]