Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - ' paczajonovicz ];->

BOA DUPCZYCIEL

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: BOA DUPCZYCIEL BIG DICK 3CM
Nick oskarżonego: ' paczajonovicz ];->
Powód skargi: Brak profesjonalizmu, nabijanie minut i brak rozpiski w czasie spaleńca, ogólne nieogarnięcie.
Opis sytuacji: No to tak wbiłem sobie dziś jakoś po 8 chyba na serwer i patrzę paczajnovicz siedzi sobie i nabija minuty więc postanowiłem sprawdzić czy dał rozpiskę demka na którą miał czas do 09:23 "Patrząc o której opiekun go oznaczył, tylko nie piszcie że UBT ma inaczej bo na serwerze jest adminem nie ubt "ubt tylko forum" więc jak każdy admin ma obowiązek dać rozpiskę i ma na to 24h OCZYWIŚCIE NIE DAŁ. Kolejną sprawą od  07:25 do 08:01 godziny podaje z demek 1 demko właśnie z tych godzin grał prawie 8 minut po czym pisał do rewki że zaraz coś szybko ogarnie i zaraz wróci, ale nie wrócił. Kolejne demko jest od 08:01 do 08:40 na tym demku siedział ponad przesiedział ponad 27 minut po czym sobie poszedł. Chłop nie wie nawet gdzie jest na forum "lista serwerów" ale to już się czepiam :D 
Data i godzina zdarzenia: Od 07:25 do 08:40 "Godziny z demek HLTV
Miejsce zdarzenia: DD2 Forum 
Dowody: Dowód nr 1 nierozpisanie demka na czas przez co spaleniec wróci do gry.

Edit: Zbanował go ale i tak powienien dostać ub bo było po czasie xD

Dowód nr 2 nabijanie minut http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2507210725-de_dust2-1753075500-1753077660.zip od 07:56

http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2507210801-de_dust2-1753077660-1753080000.zip do 27:30

Coś od siebie: No co nabijanie godzin niewypełnianie swoich obowiązków może znów się nachlał i naćpał i zapomniał chłopak :) 

@ paczajonovicz  Co tam płaczesz jesli dla ciebie 2 mapy prawie siedzenia na spect to normalna rzecz, tylko sobie przypomnij jak płakałeś o innych adminów jak siedzieli na spect głupie 5 min bo przecież nabijają godziny, dodatkowo nieistotne czy jest full serwer czy nie masz się zawijać z serwera i tyle a nie siedzieć nabijając minuty. Czy ty mi właśnie permem grozisz czy mi się wydaje i obrażanie kogo bo odkąd dostałem ub żadnego warna ani bana nie dostałem? xDDD

I ty piszesz że ja obrażam skoro to ty właśnie to robisz i to nie mnie tylko a całe forum pisząc "jesteście zjebami i atencjuszami"

Nie wiem co on ale chyba obrażanie i pisanie takich rzeczy na chatboxie nie wypada UBT :P

hjgfdsdgf.png

1111.png

Do tej skarg i chciałbym dołączyć prawdopodobny dowód braku ogarnięcia admina i ubt "prawdopodobnie bo możliwe że był ban przez ip" do którego nie mam dostępu. A więc tak wczoraj o 21:55 grałem na serwie i był ultra dobry paczaj który nadał bana za rzekome AB graczowi o nicku "KRZYSIO 2019PL CERTIFIED RACIST" jego SID to 

STEAM_0:1:555844572 więc postanowiłem sprawdzić czy taki gracz ma naprawdę miał bana by móc mu dać bana z powodem AB ale nic nie było PODKREŚLAM SPRAWDZAŁEM PRZEZ SID BO NIE MAM DOSTĘPU DO IP a więc dziś postanowiłem napisać na chatbox dlaczego ma perma po czym nagle z powodu AB pojawił się powód Cheater xD

Ban przed zmianą powodu https://imgur.com/a/horhmkK

Ban po zmianie powodu https://imgur.com/a/fsQGcVG

Bany gracza po SID BO NIE MAM IP https://imgur.com/a/K9LOzKq

@ Mr.Alban  Wyjaśnij to czy faktycznie miał perma po ip czy admin sobie banuje co chce i kogo chce dodatkowo dlaczego powód bana został zmieniony?

@ Mr.Alban   A jakim prawem sobie jakiś hana robi z gracza cheatera bez powodu który i tak zapewne dostał niesłusznego bana od typa który nawet nie wie co się dzieje? 

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Lubię to! 2
  • Super 2
  • Trzymaj się 1
  • Wow! 1
  • xD 2
  • paczaukowiec

nabijanie godzin? bylem afk na spekcie z 20min bo mi sie tzw. dwojeczka przedluzyla, zreszta graczy przy nie pelnym serwerze rowniez nie kickujemy wiec prosze Cie przestan miauczec ;) szukasz atencji? szukaj jej gdzie indziej ;> a co do mojego zycia to masz na ten temat najmniej do powiedzenia, bo wisisz na wlosku na perma za obrazanie, przypadek? nie sadze ;)

• Zasłużony

1. Co do tego co pisał @ paczajonovicz na boxie, nie powinien się tak ostro odpalić, zwłaszcza że jest na kilku stanowiskach, mimo prowokacji w jego kierunku od ciebie oraz komornika, nie wypada by tak napisał. Za to otrzymuje +1

2. Co do nabijania czasu, obejrzałem demka wcześniej jak i później, siedział na spect prawie 1h bez kilku minut, pozostawiam to do interpretacji dla @ Hana_Montana / @ Mr.Alban

3. Co do odwołania od bana, według mnie użytkownik powinien otrzymać UB, gdyż @ paczajonovicz spóźnił się z rozpiską o 2h, a punkt regulaminu UB mówi jasno "UBT ma 24h na rozpisanie demka od momentu wstawienia rozpiski przez admina - czas na rozpiskę admina to 24h.", opiekunem UBT jest @ JanuszHD  także zapraszam do wypowiedzi.

(Dodam, że 2h nie dużo ale gdyby to gracz się spóźnił z dodaniem demka/ss to by nie było tłumaczenia)

• Lubię to! 5
  • Super 2
  • Dzięki 1

• Junior Admin
Junior Admin

Witam, również obejrzałem dema i przesiedziałeś od cholery czasu na spect @ paczajonovicz . Owszem przy pustym serwerze na graczy którzy siedzą dłużej spect przymykamy oko ponieważ i tak jest pełno slotów wolnych. Ale jeśli chodzi o admina przesiadującego tak długo na spect jest to niedopuszczalne ponieważ z godzin jesteś rozliczany.

Co do nierozpisania dema w odpowiednim czasie, paczaj pisał,że może mieć problem na czas z rozpiską i wszystko było by ok gdyby nie siedział godzine na serwerze. W tym czasie mogłeś go rozpisać.

Jeśli chodzi o bana dla KRZYSIO 2019PL CERTIFIED RACIST zostanie to sprawdzone i wyjaśnione.  Albo ja albo @ JanuszHD damy znać. 

Edit// Sytuacja z banem została wyjaśniona przez @ Hana_Montana i to on zmienił powó bana. 

Reasumując admin @ paczajonovicz dostaje plus 1 do tabeli ostrzeżeń za nabijanie godz na spect i nie rozpisanie dema w odpowiednim czasie. 

Edytowane przez Mr.Alban
  • Lubię to! 3
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

@ paczajonovicz  został ukarany warnem za zachowanie na chatboxie. 

Za nabijanie czasu na spec zostaje mu przyznany +1 do tabeli minusów administratorów. 

W sprawie bana gracza pewpew:
@ Mr.Alban / @ JanuszHD – proszę o pilne przeanalizowanie dema oraz skanera i podjęcie jednoznacznej decyzji. Jeśli gracz jest spalony, nie ma podstaw, aby wracał na serwer.

Odnośnie bana gracza KRZYSIO 2019PL CERTIFIED RACIST:
@ paczajonovicz twierdzi, że pierwotnie nadał powód „cheater”, a bans przypisał jako „AB”. Powód został skorygowany do właściwego przeze mnie.
W przypadku odwołania się gracza obowiązkiem paczaja będzie rozpiska dema.

Informujeme również, że jeszcze dziś zostanie zaktualizowany Regulamin UBT zapraszam do śledzenia. 

• Lubię to! 4

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

SKARGA PRZYJĘTA.png

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]