zbój z gór old Opublikowano 22 Lipca 2025 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2025 Nick: old Nick oraz # oskarżonego: @ yuki. Powód napisania skargi: Piszę, bo zostałem niesłusznie zablokowany przez admina @ yuki. . Za rzekome „nabijanie ranku” na kanale głosowym. Chciałbym jasno zaznaczyć: siedzę tam regularnie z myślą, że ktoś może wpaść i pogadać. Robię to z dobrą intencją, a nie po to, żeby coś „nabijać” – o żadnym systemie rankingu VC nawet nie wiedziałem. Zostałem potraktowany tak, jakbym działał z premedytacją, a tymczasem nigdy nie zostałem poinformowany, że zwykłe bycie obecnym na VC może być źle odebrane albo niezgodne z jakimś regulaminem, jeżeli jest taki punkt, który mi zabrania przebywania na serwerze, to proszę admina o wklejenie go tutaj. Nie widzę tu mojej winy – widzę brak komunikacji i niepotrzebne założenia z góry. Oczekuję, że sytuacja zostanie wyjaśniona, bo naprawdę nie mam ochoty być traktowany jak ktoś, kto próbuje coś „kombinować”, kiedy po prostu jestem aktywny i otwarty na rozmowę. Data zdarzenia: 14: 30 Dowody (screeny, dowody): Piszę, że mam blokadę na 24h Coś od siebie: Co gorsza, kiedy próbowaliśmy porozmawiać i wyjaśnić sprawę — @ yuki. . w trakcie rozmowy nałożył na mnie blokadę. Męska dyskusja, w której nie było obraźliwych słów, dlatego tym bardziej nie rozumiem, dlaczego tak postąpił. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 22 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2025 No ok ale to nie yuki ci dal przerwę xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 22 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2025 Tak jak napisal peace, nie ja dałem przerwę. Dostałeś już za to przerwę (również nie ode mnie) więc powinieneś wiedzieć żeby tak nie robić. Ja wszedłem do ciebie na voice chat żeby zapytać dlaczego to robisz i powiedzieć ci dlaczego moim zdaniem nie powinieneś tego robić. Niestety przerwa od peaca przerwała naszą rozmowę (). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 22 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2025 Przerwa zabrana, więcej nie dostaniesz. Możesz siedzieć dowoli. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 22 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi