Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] - yuki.

old

Rekomendowane odpowiedzi

• zbój z gór

Nick: old
Nick oraz # oskarżonego: @ yuki.
Powód napisania skargi: 
Piszę, bo zostałem niesłusznie zablokowany przez admina @ yuki. . Za rzekome „nabijanie ranku” na kanale głosowym. Chciałbym jasno zaznaczyć: siedzę tam regularnie z myślą, że ktoś może wpaść i pogadać. Robię to z dobrą intencją, a nie po to, żeby coś „nabijać” – o żadnym systemie rankingu VC nawet nie wiedziałem. Zostałem potraktowany tak, jakbym działał z premedytacją, a tymczasem nigdy nie zostałem poinformowany, że zwykłe bycie obecnym na VC może być źle odebrane albo niezgodne z jakimś regulaminem, jeżeli jest taki punkt, który mi zabrania przebywania na serwerze, to proszę admina o wklejenie go tutaj. Nie widzę tu mojej winy – widzę brak komunikacji i niepotrzebne założenia z góry. Oczekuję, że sytuacja zostanie wyjaśniona, bo naprawdę nie mam ochoty być traktowany jak ktoś, kto próbuje coś „kombinować”, kiedy po prostu jestem aktywny i otwarty na rozmowę.
Data zdarzenia: 14: 30
Dowody (screeny, dowody): Piszę, że mam blokadę na 24h
Coś od siebie: Co gorsza, kiedy próbowaliśmy porozmawiać i wyjaśnić sprawę — @ yuki. . w trakcie rozmowy nałożył na mnie blokadę. Męska dyskusja, w której nie było obraźliwych słów, dlatego tym bardziej nie rozumiem, dlaczego tak postąpił.

• old zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - yuki.
  • Użytkownik

No ok ale to nie yuki ci dal przerwę xd

• Użytkownik

Tak jak napisal peace, nie ja dałem przerwę. Dostałeś już za to przerwę (również nie ode mnie) więc powinieneś wiedzieć żeby tak nie robić. Ja wszedłem do ciebie na voice chat żeby zapytać dlaczego to robisz i powiedzieć ci dlaczego moim zdaniem nie powinieneś tego robić. Niestety przerwa od peaca przerwała naszą rozmowę (:sadge:).

• Lubię to! 1

• Użytkownik

Przerwa zabrana, więcej nie dostaniesz. Możesz siedzieć dowoli.  :witam:

• Użytkownik

SKARGA ODRZUCONA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]