Avix_Awuper Opublikowano 22 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2025 (edytowane) Nick: @ Avix_Awuper Imię: Rafał Wiek: 28 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7 kwestia przypomnienia będzie więcej Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Avix_Awuper/54.38.58.82:27015/ ps bedzie tylko wiecej Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: /tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Potrafię odróżniac prawie każdy rodzaj czita byłem wielokrotnym ub team czy antycheat moge na priv podac siecie . Nie podaba mi sie bardzo kultura w nocy a moge wejsc o kazdej porze dnia i nocy moj zawod mi na to pozwala . Chcialbym bardzo pomoc administracji serwera w pilnowaniu porzadku na serwerze Kontakt: forum fb Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 22 Lipca 2025 przez Avix_Awuper Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 23 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2025 Przykro mi ale z takim GT nie ma szans. Z tego co piszesz masz duże doświadczenie, popraw aktywność i wróć z podaniem za jakiś czas. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 23 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi