Lotencjusz Opublikowano 25 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2025 (edytowane) Witam, mam propozycje co do rozgrzewki Jest Desert Deagle , a jakby zmienić Desert na 15K i kazdy gracz ma dostep do kazdej broni przez 45sekund???? co myślicie ? Edytowane 25 Lipca 2025 przez Lotencjusz 1 Odnośnik do komentarza
Avix_Awuper Opublikowano 25 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2025 powiem ci fajna propka, ale na tylu ludzi serwer by chyba oszalał prowadząc kiedyś serwery wiem co mowie hehe Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 25 Lipca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2025 2 godziny temu, Avix_Awuper napisał(a): powiem ci fajna propka, ale na tylu ludzi serwer by chyba oszalał prowadząc kiedyś serwery wiem co mowie hehe Wiesz grałem kiedyś z czymś takim gracze dostają losowa broń później zmienia się na inną. Ale czy to przejdzie czas pokaże. Podejrzewam że mając 15k rozgrzewka skończy się na tym że T zostanie na respie z AWP a CT ze środka z AWP będzie chciało ich ustrzelić... <haha> Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 27 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi