Użytkownik KrólKermit Opublikowano 27 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2025 1. Imię: Ksawery 2. Wiek: 18 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 5h dziennie 4. Co chciałbyś zmienić: Nic nie chciałbym zmienić ponieważ wszystko jest jak w najlepszym stanie 5. W czym chciałbyś pomóc: Ogarnięciu ludzi oraz poprawić atmosfere 6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja? Ponieważ potrafię gadać z ludźmi i załatwiać ich sprawy bez żadnych kłopotów. 7. Staż na forum: Malutki bo niedawno co dołączyłem na forum 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Mialem kiedys swoj serwer 2 1 3 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 27 Lipca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2025 Jestem na nie, - Rejestracja 30 minut temu (?XD) - Podanie na odpierdol - Zapoznaj się z wymaganiami, zanim napiszesz podanie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 28 Lipca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2025 Ledwo co dołączyłeś do naszej społeczności, przeczytaj najpierw wymagania, później składają podania Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 28 Lipca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi