Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 28 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2025 {Q&A} @ Dusia [P] Pracujesz czy uczysz się? [O] Pracuję i uważam, że ten etap życia najwięcej uczy [P] Twoja ulubiona gra? [O] Takie, które najmilej wspominam to może być CS 1.6, GTA SA, Metin 2 klasyki [P] Wolisz grać w gry komputerowe czy spędzać czas z dala od ekranu? [O] Zależy na co mam ochotę, ale w ostatnim czasie jednak wolę spędzać czas z dala od ekranu [P] Masz zwierzątka? (Jeżeli tak to jakie i jak się wabią?) [O] Nie mam [P] Życie na wsi czy w mieście? [O] Jako, że wychowałem się w mieście to wybrałbym jednak życie w mieście, ale zobaczymy co życie przyniesie [P] Jakie były Twoje marzenia za dziecka, a jakie są teraz? [O] Za dziecka? Myślę, że mogę tutaj zaliczyć sporty ekstremalne, ciągnęło mnie w tym kierunku Teraz natomiast wystarczy mi spokojne życie rodzinne, gdyż ona ma dla mnie największą wartość. Ahh dorosłość przyszła i inaczej się patrzy na pewne rzeczy @ Lotencjusz [P] Jaka była najdziwniejsza rzecz, jaką kiedykolwiek zrobiłeś, aby zwrócić na siebie czyjąś uwagę? [O] Szczerze nie pamiętam, takie rzeczy mogły się zdarzyć, za małolata na melanżu w raczej cięższym stanie :kekl: Tak to nie potrzebuje zwracać na siebie uwagi [P] Czy masz jakieś ukryte talenty? [O] Nie odkryłem ich w sobie jeszcze, być może przyjdzie ten odpowiedni czas [P] Skad pochodzisz? [O] Okolice Łomży, dawne województwo łomżyńskie na mazowszu [P] Co najbardziej cenisz w ludziach? [O] Szczerość, lojalność, komunikację, docenienie, jak ktoś dla mnie tak ja dla kogoś [P] Jakie trzy rzeczy zabrałbyś na bezludną wyspe? [O] Proste - jedzenie, szlugi i bucha [P] Czy jesteś zadowolony ze swojego życia? [O] Na ten moment zrobiłem krok, żebym mógł być zadowolony życia, zobaczymy co jeszcze to życie przyniesie, ale myślę, że będę zadowolony [P] Masz jakieś obrzydliwe nawyki? Jakie? [O] Nie mam [P] Jaki jest Twój sposób na nudę? [O] Spędzam czas aktywnie albo idę spać [P] Jak chciałbyś mieć na imie? [O] Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, chyba że Andrzej [P] Co najbardziej lubisz pić? [O] Wodę :weehypers: [P] Jakimi słowami, mółgbyś sie opisać? Szczery, zabawny, lolajny z umiejętnościami komunikacji, no i jak będziesz dla mnie spoko to ja też będę [P] Ile czasu grasz w gry na komputerze? [O] Rzadko teraz gram, nie ma czasu [P] Kogo uwawżasz, za swojego najlepszego przyjaciela? [O] Zostawię to dla siebie [P] Jak myślisz co najwajźniejsze: miłość? czy przyjaźń? [O] Miłość, ale bez przyjaźni jej nie ma, więc jedno i drugie [P] Gdybyś mógł cofnąć czas, to czego byś nie zrobił? [O] Nie wyjechałbym sam za granicę bez pewnej osoby @ ST Seba TD [P] Dlaczego uważasz się za Warszawiaka będąc z Podlasia? [O] Mazowsze to nie tylko Warszawa, tak samo Podlaskie to nie Podlasie :kekl: Taka historia regionu, w którym się wychowałem [P] Czym się aktualnie zajmujesz? [O] Pracuję na magazynie w NL aktualnie [P] Kiedy wreszcie dorośniesz? [O] Czas mi to jeszcze pokaże [P] Dlaczego tak bardzo chciałbyś wrócić do Holandii? Tęsknisz za kolegami z Afryki? [O] Holandia fajny kraj i podoba mi się tu, a kolegów z Afryki zostawię Tobie :kekl: [P] Dlaczego głosowałeś na Trzaskowskiego? [O] Nigdy w życiu nie głosowałem na Tuska [P] Kochasz tęczę? [O] Tak [P] Dlaczego opuściłeś Holandię? [O] Miałem urlop spowodowany sprawami rodzinnymi, jednak z przyczyn, które zostawię dla siebie musiałem go przedłużyć i odpocząć [P] Kiedy znajdziesz sobie kobietę? [O] Znalazłem [P] Dlaczego zamilkłeś na forum? [O] Nie mam już tyle czasu, żeby tu wchodzić [P] Kiedy wracasz na Podlasie? [O] Nie mam po co tam wracać, nigdy tam nie mieszkałem [P] Jaką funkcję chciałbyś pełnić na forum? [O] Raczej żadną, nie myślę na ten moment, żeby znowu się w to bawić [P] Masz jakieś życiowe cele? Ambicje? [O] Zostawię dla siebie @ hax0wy [P] - Za co i dlaczego nie lubisz Lotencjusza ? [O] Szczerze, aż tak go nie znam, żeby nie lubić, może tylko dostał kilka razy pustakiem [P] - Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Udane życie rodzinne, reszta to będą dodatki, takiego jestem zdania [P] - Gdybyś mógł/mogła zamieszkać w dowolnym miejscu na świecie – gdzie by to było? [O] Polska/Holandia tak myślę, chociaż jest wiele miejsc, które chciałbym odwiedzić [P] - Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Najczęściej wybieram aktywny wypoczynek w ciągu dnia, czasami pozwolę sobie na lenistwo przy jakiejś gierce [P] - Jakie jest Twoje największe osiągnięcie, z którego jesteś dumny? [O] Wydaje mi się, że jeszcze takie nadejdzie, aczkolwiek z tych małych też jestem dumny, ale ich pozwolę sobie nie wymienić [P] - Jakie cechy najbardziej cenisz w ludziach? [O] Szczerość, lojalność, komunikację, docenienie, jak ktoś dla mnie tak ja dla kogoś [P] - Czy jest jakaś książka lub film, który zmienił Twoje spojrzenie na życie? [O] Nie [P] - Opowiedz coś o sobie, czego mało kto o Tobie wie. [O] Szczerze, nie mam nic takiego, raczej nie ukrywam informacji o sobie [P] - Jak wyglądałby Twój idealny dzień? [O] Nie zastanawiałem się nad tym. Ale myślę, że to będzie każdy otaczając się rodziną i odpowiednimi ludźmi [P] - Co cię brzydzi , a co ci smakuje najbardziej? [O] Brzydzą mnie produkty "wege" a magicznym składnikiem, żeby wszystko smakowało jest ketchup/inny sos [P] - Gdybyś mógł od****c 2 polityków , którzy by to byli i dlaczego ? [O] Tylko 2? No niech będzie, że Kaczyński i Tusk i raczej nie muszę mówić dlaczego, jeżeli znajdzie się obrońca jednego z nich to już mu nic nie pomoże :kekl: [P] - Uwazasz , że rownouprawnienie jest sprawiedliwe , jeśli nie daj przykład. [O] Myślę, że tak [P] - Czy masz jakąś zabawną historię związaną z forum? [O] Tak, ale wolę nikomu o niej nie przypominać [P] - Który użytkownik forum najbardziej Cię inspiruje? [O] Nikt no chyba, żeby nie skończyć jak @ Krzysiek z butelkami pod kierownicą [P] - Jaki temat/post na forum najbardziej zapadł Ci w pamięć? [O] Żaden [P] - Co byś zmienił(a) w funkcjonowaniu forum, gdybyś miał taką możliwość? [O] Wymienił administrację [P] - Czego nauczyło Cię życie? [O] Pokory i cierpliwości w pewnych sprawach, że czasami warto poczekać na to co życie przyniesie [P] - Jakie wartości są dla Ciebie najważniejsze? [O] Rodzina, miłość, przyjaźń myślę, że takie podstawowe [P] - Jak radzisz sobie z trudnymi chwilami? [O] Idę spać żeby za dużo o nich nie myśleć [P] - Czy jest coś, czego żałujesz, a co chciałbyś naprawić? [O] Oczywiście, że tak, staram się iść w tym kierunku, żeby się udało [P] - Jakie masz plany na najbliższe lata? [O] Przez sytuacje, które się wydarzyły w moim życiu, nie wybiegam aż tak w przyszłość @ MR.KITTY [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Brązowe [P] Jaki model samochodu jest twoim ulubionym? [O] Jestem kierowcą Audi, więc ta marka jest moją ulubioną, konkretnego modelu nie mam [P] Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? [O] Głównie rap, zależy co w danym momencie wpadnie w ucho i humoru [P] Uczysz się czy pracujesz? [O] Pracuję [P] Jak byś opisał swoją osobę w jednym słowie? [O] Magik [P] Co cenisz w ludziach? [O] Otwartą, szczerą komunikację bez domysłów, okazywanie szacunku, lojalność [P] Czego nie lubisz w ludziach? [O] Braku jasnej komunikacji i szacunku oraz braku szczerości i lojalności, gadania za plecami, zazdrości - można wymieniać ale na tych pozostanę [P] Czym kierujesz się w życiu? [O] Wartościami, które wyżej podałem Nominuję @ Uriasz 6 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2025 Tyyyy staruchu! wracaj do siedzenia przed kompem 24h, a ne głupoty Ci w głowie A tak po za tym to fajne odpowiedzi 👍🏻 widać, że trochę się pozmieniało 🤪 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 31 Lipca 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2025 ah ten dziadek 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 @ Uriasz przyjmujesz nominację? Odnośnik do komentarza
Uriasz Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 (edytowane) @ Hana_Montana A co mi tam, niech pytają Edytowane 15 Sierpnia 2025 przez Uriasz Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi