Premium f0rget. Opublikowano 28 Lipca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2025 Nick z CS: z0k1n Admin banujący: Alban Serwer: DD2 Data zdarzenia: Jakoś w lutym Steamid: STEAM_0:0:781465806 Opis sytuacji: Proszę o ponowne rozpatrzenie mojej sytuacji. Minęło już trochę czasu od momentu, kiedy zostałem zbanowany, i chciałbym szczerze powiedzieć, że przez ten czas wiele się u mnie zmieniło. Dorosłem, dojrzałem i przede wszystkim zrozumiałem swoje wcześniejsze błędy. Dziś widzę, że moje zachowanie mogło być nieodpowiednie i niezgodne z zasadami, jakie panują na forum i na serwerze. Chciałbym Was zapewnić, że nie jestem już tą samą osobą, co kiedyś – zmieniłem swoje podejście i nie popełniam już tych samych błędów. Zależy mi na powrocie do społeczności, którą zawsze bardzo ceniłem, i na możliwości spędzania czasu na sieci, tym razem z pełnym szacunkiem dla innych użytkowników oraz regulaminu, a także administracji. Zdaje sobie sprawę, że nie minęło zbyt dużo czasu od ostatniego odwołania, lecz jestem zdania takiego, że jeśli nie dostanę drugiej szansy to nie będę miał okazji udowodnić, że na nią zasługuję, ponieważ będzie to trudne patrząc pod względem takim, iż nie jestem zbytnio szanowany na forum, przez poprzednie sytuacje, konflikty itp. Pragnę zaznaczyć, że po otrzymaniu drugiej szansy ( o ile to możliwe ) chciałbym zostać pod ciągłym okiem administracji oraz graczy, którzy będą bacznie obserwować moje zachowanie. Lecz zapewniam, że dużo się zmieniło w moim życiu i miejsca na takie złe sytuacje, w których kiedyś uczestniczyłem, nie ma miejsca. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=130 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - - Tym razem proszę, aby decyzja administracji była ostateczna. 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 28 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2025 Na razie zbyt wielu adminów jest na nie i nie chcemy nieporozumień w administracji serwera, jeszcze musisz swoje odczekać. Być może przy kolejnym resecie bansa dostaniesz szansę. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 28 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi