Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Choć jesteś tak daleko Setki kilometry stąd To ja nadal wierzę Że to nie był błąd Wciąż czekam Ust mi twych brakuje... Na odległość czuję... I w myślach ich smakuję... Patrzę w tą wybraną gwiazdę na niebie Tęsknię i chce do ciebie Błyszczy ona jak twoje błękitne oczy Lecz nie tylko w dzień ale też i w nocy Gubię się w swych myślach przez ciebie I nie wiem czy zdołam Byś przy mnie być chciał I zawsze dobry humor miał Namieszałeś w mej głowie Lecz ja ci powiem... Nie myślałam że tak się może stać Ale... Ja się po prostu zakochałam PS ... MIŁEGO CZYTANIA :d 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Czy to wierszyk z mojego ostatniego pomyslu? xdd takie wierszyki dobre by bylyy coo pisalaam, normalniee 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Damian Pih Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Ta dziewczyna chyba nie śpi tylko cały czas pisze Ślicznie Oliwia <3 Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 18 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 20 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi