Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - Lotencjusz

Lotencjusz

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Robert 
2. Wiek: 24 lat
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Teoretycznie siedzę po kilka godzin dziennie, ale to o różnych porach.
4. Co chciałbyś zmienić: Brak - zgłaszam się do sprzątania na forum, a co przyniesie przyszłość to się zobaczy, pomysły przychodzą z czasem.
5. W czym chciałbyś pomóc: Odciążyć obecną administracje od obowiązków i nadać je sobie. Załagodzić występujące problemy między użytkownikami i utrzymać forum w porządku i ładzie.
6. Dlaczego akurat ty: Większość z was wie jak się zachowuje, ale nikt nie wie jak się sprawuje na owym stanowisku. Jestem osobą odpowiedzialną i sumiennie wykonuje powierzone mi obowiązki. Nie mam zamiaru się wywyższać oraz mieć kija w dupce bo to nie wypada. Jestem po prostu sobą z dodatkiem odpowiedzialności i nieco większymi posiadanymi uprawnieniami niż zwykły użytkownik forum. Wiadomo, że będę potrzebował troszkę czasu by się oswoić na nowo z nowymi funkcjami. Oczywiście posiadam doświadczenie na owej randze, ale na każdym innym forum panują inne zasady. Wiem, że akurat z kulturką u mnie na minus, ale nie oszukujmy się. Moim mentorem sie Pumisko, to od niego nauczyłem się nic nie robić.  :tf:
7. Staż na forum: 14 Marca 2024
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Posiadałem wielokrotnie.

Edytowane przez Lotencjusz
  • Super 1
  • Użytkownik

Jako iż widać było twoje zaangażowanie na randze redaktora, zarówno jak i na użytkowniku jesteś bardzo aktywny, niema moim zdaniem żadnych przeciwskazań aby ci zaufać i zaakceptować twoje podanie.

+ Staż na forum.

+ Zaangażowanie w życie sieci.

+ Bezkonfliktowość oraz znajomość przez innych użytkowników.

+ Doświadczenie.

Życzę powodzenia ;) 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

+ Aktywność

+ Doświadczenie

+ Szpileczka w pumparda i jego prace na jakże wysokim stanowisku :kekw:

+ skibidi

- kultura

wydajesz się gitem, dałbym ci szanse. Powodzonka obyś moda sb nie dostał :tf:

• Lubię to! 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Zasłużony

Ja osobiście nie jestem przekonany do Twojej osoby. Mam mieszane uczucia co do ciebie i Twojego zachowania. Brak kultury, o którym sam mówisz tym bardziej źle na to wpływa. Podanie również nie porywa. Jestem na nie, póki co nie przekonujesz mnie.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1

Jestem na ogromne tak znam tę osobę może nawet jak nikt inny. On jak dostanie range potrafi być bardzo pomocna i kulturalna osoba nie wiem jak on to robi może dwubiegunowka ,ale naprawdę można mu dać szansę i się na nim nie zawiedziecie.

+ Wiek 

+ Staż 

+ Ogromne doświadczenie,a to myślę że podstawą 

+ Sumienność 

+ Chęć pomocy 

+ Przepięknie napisane podanie a to się szanuję 

Tyle ode mnie pozdrawiam Avix_Awuper

Edytowane przez Avix_Awuper
  • Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR

Na TEN MOMENT jestem na NIE.

Nie mam nic personalnie do Ciebie, ale z takimi okolicznościami ciężko mi brać podanie na poważnie.

Zacznijmy od faktów.
Najpierw składasz podanie na admina, dzień później wypisujesz się z redaktora, a teraz lecisz z kolejnym podaniem – na moda. Brzmi to jak kręcenie się w kółko z nadzieją, że może któraś ranga chwyci. 🤷

Podanie? No tragedii nie ma, ale też dupy nie urywa. Jak na osobę z doświadczeniem i ambicją do bycia moderatorem, to wygląda to jakbyś napisał je po pijaku z hasłem „jakoś to będzie”. Piszesz, że pomysły przyjdą z czasem – no to może poczekajmy z rangą, aż naprawdę przyjdą.

Twoje argumenty to:
– "jestem sobą" (okej, tylko czy to wystarczy?)
– "chcę odciążyć administrację" (jak? kiedy? w czym?)
– "jestem kontaktowy" (spoko, ale to nie jedyne kryterium)

Do tego dochodzi kwestia kultury – sam przyznajesz, że bywa z nią różnie. A moderator, który sam łapie się na przypały, to słaby przykład dla innych. To nie znaczy, że masz być robotem, ale są pewne granice, które trzeba ogarniać.

Masz staż od marca, więc to też nie jest tak, że jesteś tu od wczoraj – szanuję. Ale rangę moda dostaje się za konkret, pomysł, aktywność i zaangażowanie – a u Ciebie na ten moment tego brakuje.

Podsumowując:
Masz potencjał i wcześniej jako redaktor robiłeś robotę – tego nikt nie odbiera.
Ale obecnie wygląda to jak szybkie szukanie rangi bez większego planu.
Najpierw pokaż, że potrafisz być aktywny bez rangi, że Ci zależy, i że ogarniasz kulturę – wtedy będzie można pogadać.

• Lubię to! 2
  • Tak sobie 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• VIP
VIP

Tutaj @ DiaBliK dobrze to podsumował.

Dodam od siebie parę rzeczy przede wszystkim samo podanie w miarę dobrze i schludnie napisane, ale jest parę niedociągnięć, o kulturze też można tu napisać wiele bo to podstawa a ty ją łamiesz, moderator powinien być kulturalny w każdej sytuacji a tu samo mówi za siebie, skąd mam wiedzieć, że gdy dostaniesz moderatora to nagle zmieni się twoje zachowanie?

Jako redaktor okej super robota i za to szacunek, ale na moderatora wymaga się nieco więcej. Obecnie jestem na nie.

Pokaż, że potrafisz się zmienić ale nie dla picu tylko dlatego, że ci zależy na tej randze, bądź aktywny i na pewno będę na tak :) Życzę powodzenia!

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Super, że masz chęci, ale w aktualnej chwili nie widzę cię na tej posadzie, w czerwcu zrezygnowałeś z Redaktora, gdyż nie mogłeś pogodzić owej rangi z życiem prywatnym, Moderator jest bardziej wymagającą funkcją. Kolejnym powodem, który nie przemawia na twoją korzyść, są ostatnio pisane przez ciebie propozycje, które tłumaczyłeś tym, że twój Brat wbił ci się na komputer, a co jeśli wejdzie i zacznie losowo Warnować/Blokować innych? Jeśli nie potrafisz zabezpieczyć swojego Konta przed bratem, jak chcesz dbać o bezpieczeństwo i spokój na forum/boxie?

Na tą chwile podanie zostaje odrzucone.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]