Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - DiaBLIK

yngMrph

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój Nick: jest kasia wika wixa pixa kurwa
2. Nick oskarżonego: DiaBLIK
3. Czas zdarzenia: 3:15 
4. IP/SID oskarżonego: idk
5. Powód skargi: robienie gsów + prowokacje + faworyzacja
6. Opis sytuacji: po wejściu na serwer i spuszczenia wpierdolu jemu i jego koleżce zaczął się płacz a przy okazji robi gsy :)
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2508040258-de_dust2-1754269080-1754270280.zip

13:35 - pierwsze wyzwisko od strony adminka w moją strone 

16:16 - kolejne wyzywiska od strony admina w moją strone (ciekawe dlaczego na hltv nie widać tego co pisaliśmy na chacie XD)

image.thumb.png.fde98d12f0c9297661030c8530adac8a.png

na szczęście na povie widać :)

17:14 - gsy w wykonaniu adminka 

19:06 - kolejne wyzwiska tym razem od przydupasa diabliczka (shan) (też na hltv nie widać tego co spłakany pizduś pisał)

image.png.df874e4877f0cbc4ff9217e53903a3a7.png

:)

po wyzwiskach w 19:06 wszedłem w trashtalk razem z nimi za co dostałem bana (ban ofc słuszny bo nie wiedziałem nawet że ten spierdoleniec może mieć  na jakiejkolwiek sieci admina XD)

Edytowane przez yngMrph
  • Dislike 1
  • Sponsor
SPONSOR

Odnośnie tej skargi — sytuacja wygląda inaczej niż jest tu opisane. Zrzuciłem komentarz „bot będzie grał AWP”, co raczej nie jest wyzwiskiem, tylko zwykłym komentarzem do stylu gry. Niech opiekun sam oceni, czy to obraza czy nie. Po tym gość odpalił mikrofon i zaczął mnie wyzywać, co uważam za prowokację. Shan mu odparł, pisząc „kici kici gesjarzu do jebania”, ale ja tego nie widziałem i nie mogłem na to zareagować. Nie mam możliwości kontrolować każdego słowa wypowiadanego przez innych graczy, zwłaszcza gdy sam staram się trzymać poziom.

Ban był jak najbardziej słuszny, bo sytuacja wymknęła się spod kontroli, a zachowanie zgłaszającego było toksyczne. Co do zarzutów o ghostowanie i faworyzację — nic takiego nie miało miejsca. Wszystko jest na demku, więc niech opiekun sam to sprawdzi i oceni. Na temat GS-ów nie będę się wypowiadał, niech robi to ktoś kompetentny, ja się na to nie biorę.

W dodatku sam zgłaszający w skardze przyznaje, że po wyzwiskach o 19:06 wszedł w trashtalk razem z nimi, za co dostał bana. Ban oczywiście był słuszny, bo nie wiedział nawet, że ten spierdoleniec może mieć na jakiejkolwiek sieci admina. Także sam nie potrafi się zachować, a teraz płacze i próbuje przerzucać winę.

Jeśli ktoś liczy na taryfę ulgową albo specjalne traktowanie, to się grubo myli. Regulamin jest dla wszystkich i każdy odpowiada za swoje czyny. Ta skarga wygląda mi na klasyczny płacz po wpierdolu i próbę odwrócenia uwagi od własnego zachowania. Ja swoje zrobiłem i decyzję zostawiam opiekunowi.

Pozdro, ;)

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 

EDIT --> 

Zachowałeś się jak toksyczny dzieciak, więc zostałeś potraktowany jak toksyczny dzieciak. Ban był w 100% zasłużony, a to, co tu zacytowałeś, to nie żadna obrona, tylko klasyczna próba odbudowania własnego ego po publicznym blamażu. Cały ten bełkot to desperacka próba zakrycia faktu, że sam nie potrafisz się zachować.

To, że graliśmy razem z Shanem, nie znaczy, że siedzę mu na plecach i patrzę co pisze na czacie. Czasem po śmierci w rundzie odpalam forum, YouTube'a albo odpisuję komuś — więc nie mam obowiązku monitorować każdej linijki tekstu jak bot na czacie. Ale nawet jeśli — to nie ja napisałem „kici kici gesjarzu do jebania”, więc daruj sobie te próby wrzucenia mnie do jednego wora, bo brzmi to jak szukanie haka na siłę.

A co do mojego komentarza „bot znowu AWP gra” — to serio, według ciebie to jest obraza? XD W porównaniu do tego, co ty wyrzuciłeś z siebie przez mikrofon, brzmi to jak przedszkole. Ja przynajmniej nie rzucałem tekstami jak dziecko, tylko skomentowałem styl gry. Jak cię to boli, to może nie AWP, tylko terapeuta ci potrzebny?

SGS-y? „Nie będę tego wałkował, bo wy się przecież lepiej znacie” — Opiekun oceni ;) 

teksty o tym, kto „dostał w pizdę na mixie”. No proszę cię, chłopie… Kto tu ma problem z ego? Ty tu wyjeżdżasz z tekstami o duealach jakbyśmy grali o złoty medal w Paryżu. O twojej kulturze świadczy najlepiej to, że w ogóle tym się próbujesz wartościować, jakby wygrany mix cokolwiek znaczył. XD

Z mojej strony temat zamknięty — nie zamierzam uczestniczyć w twoim teatrzyku ani czytać kolejnych linijek, w których sam sobie przeczysz i próbujesz na siłę udawać ofiarę. Bo nie jesteś ofiarą. Jesteś po prostu gościem, który nie potrafi przyjąć konsekwencji.

• Lubię to! 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik
W dniu 4.08.2025 o 06:45, DiaBliK napisał(a):

Zrzuciłem komentarz „bot będzie grał AWP”, co raczej nie jest wyzwiskiem, tylko zwykłym komentarzem do stylu gry. Niech opiekun sam oceni, czy to obraza czy nie. Po tym gość odpalił mikrofon i zaczął mnie wyzywać,

najpierw przez mikrofon wylewałeś swoje żale których nawet nie słyszałem bo osoba która żyje nie słyszy martwych to po 1

po 2 zaczales znowu płakać (screen nr1) "bot będzie awp gra tfu" - admin plujący na graczy to faktycznie kultura zachowana na poziomie

po 3 po twoich wyzwiskach przez mikrofon których nie słyszałem nic nie powiedziałem przez mikrofon tak sam po twoim płakaniu na chacie odpisałem ci że dostałeś w pizde na mixie i żebyś teraz nie płakał

Shan mu odparł, pisząc „kici kici gesjarzu do jebania”, ale ja tego nie widziałem i nie mogłem na to zareagować. Nie mam możliwości kontrolować każdego słowa wypowiadanego przez innych graczy, zwłaszcza gdy sam staram się trzymać poziom.

W zupełności tego nie widziałeś jak zostałem w rundzie 1v2 na was i jego zabiłem 1wszego 

Ban był jak najbardziej słuszny, bo sytuacja wymknęła się spod kontroli, a zachowanie zgłaszającego było toksyczne. Co do zarzutów o ghostowanie i faworyzację — nic takiego nie miało miejsca.

W dodatku sam zgłaszający w skardze przyznaje, że po wyzwiskach o 19:06 wszedł w trashtalk razem z nimi, za co dostał bana. Ban oczywiście był słuszny, bo nie wiedział nawet, że ten spierdoleniec może mieć na jakiejkolwiek sieci admina. Także sam nie potrafi się zachować, a teraz płacze i próbuje przerzucać winę.

Nw o jakim płaczu ty tutaj piszesz bo to jest skarga nie odwołanie. Tak jak napisałem ban jest słuszny więc nie wiem czy musisz ego sobie podbić czy jak podkreślając w swojej wypowiedzi że ban jest słuszny XDDDD

Na temat GS-ów nie będę się wypowiadał, niech robi to ktoś kompetentny, ja się na to nie biorę.

XD

Jeśli ktoś liczy na taryfę ulgową albo specjalne traktowanie, to się grubo myli. Regulamin jest dla wszystkich i każdy odpowiada za swoje czyny. Ta skarga wygląda mi na klasyczny płacz po wpierdolu i próbę odwrócenia uwagi od własnego zachowania. Ja swoje zrobiłem i decyzję zostawiam opiekunowi.

Still jest to skarga właśnie na twoje specjalne traktowanie osób, bo na swoje i swojego kumpla zachowanie nie zwracasz uwagi a już na kogoś kto spuszcza ci wpierdol owszem :) PS. co do "klasycznego spłakania się po wpierdolu" to chyba siebie opisałeś bo w te 10/15minut nie wygrałeś ani jednego dueala XDDDDDD

• Wow! 1
  • xD 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Ban jak najbardziej słuszny. To już któryś z kolei ban za kulturę więc pilnuj się bo kolejnym razem kara będzie bardziej surowa. @ DiaBliK nie pozwalaj na takie zaczepki/odzywki i temperuj graczy  jak wyżej wymieniony Shan. 

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

SKARGA ODRZUCONA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]