Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - Mr.Alban

Mr.Alban

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

1. Imię: Filip
2. Wiek: 27
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 2-4 h
4. Co chciałbyś zmienić: Usprawnić komunikację między użytkownikami a administracją. Chciałbym również, aby forum było jeszcze bardziej uporządkowane, aktywne i przyjazne dla nowych użytkowników.
5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomagać w moderowaniu tematów oraz w rozwiązywaniu sporów. Jako osoba funkcyjna mam już doświadczenie w dbaniu o porządek oraz rozwiązywaniu problemów graczy. Chciałbym kontynuować tę pracę na większą skalę.
6. Dlaczego akurat ty: Jestem już aktywnym opiekunem oraz członkiem UBT na forum, regularnie rozwiązuję skargi i staram się działać szybko, rzeczowo oraz zgodnie z regulaminem. Jestem odpowiedzialny, aktywny i zależy mi na dalszym rozwoju społeczności.
7. Staż na forum: Rok
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie

• Lubię to! 4
  • Super 4

No nareszcie godne i nieskalane obawami podanie na moda. Nie można było chyba śnić o lepszym kandydacie na tę rangę. 
+ wiek, dojrzałość
+ niewdawanie się w spory, życzliwość, szacunek do innych, szczera chęć pomocy graczom/użytkownikom
+ spore zangażowanie w  sprawy forum 
+ itd. itd.
Jedyny minus tej kandytury:
- czemu tak pozno? :D

• Dzięki 1
  • VIP
VIP

Tutaj sprawa wygląda następująco czytając te podanie czułem wreszcie po tych 2 podaniach innych użytkowników, że czytam właśnie na stanowisko moderatora. Po tym jak chwilę pisaliśmy na steamie mogę wnioskować, że jesteś ogarniętym gościem, do tego pełnisz bardzo ważne funkcje na forum co już jest dużym plusem, staż na forum też do zaakceptowania, jedynym minusem tutaj jest to, że nie miałeś nigdy moderatora, ale to nie jest filozofia a wiem, że to ogarniesz i dlatego jestem na TAK. Powodzenia życzę!

Jeszcze co do podania to dodał bym jakieś kolorki aby było to bardziej czytelne ale to drobiazg w tej sytuacji :xdd:

• Dzięki 1
  • Sponsor
SPONSOR

Alban to prawdziwy wzór do naśladowania, jeśli chodzi o stanowisko moderatora. Facet nie rzuca się na oślep i nie działa chaotycznie – wszystko, co robi, jest dokładnie przemyślane i wykonane z pełną odpowiedzialnością. To nie jest żaden „kliker” na pałę, który z każdą błahostką wali warny czy bany, tylko ktoś, kto naprawdę rozumie, co to znaczy moderować społeczność i jak to robić, by było dobrze i z klasą. Jego odpowiedzi na pytania testowe pokazały, że ma doskonałe rozeznanie w tym, kiedy warto interweniować, a kiedy po prostu odpuścić i dać ludziom przestrzeń do samodzielnego rozwiązania sporu.

Jako Opiekun radzi sobie z pełnym profesjonalizmem – pilnuje, by wszystko było na swoim miejscu, a jak trzeba – działa zdecydowanie i szybko, ale nigdy nie impulsywnie. Potrafi ocenić skalę problemu i dobrać odpowiednią reakcję, przez co użytkownicy forum czują się nie tylko chronieni, ale również szanowani. Ten spokój i opanowanie, które prezentuje, to ogromna wartość, bo na wielu forach moderatorzy często wpadają w panikę albo działają na chama, co tylko napędza chaos i burdy.

Co więcej, Alban nie jest człowiekiem, który widzi moderatora tylko jako rozdającego bany i zamykającego tematy – dla niego to rola znacznie szersza. To ktoś, kto chce budować pozytywne relacje między administracją a użytkownikami, ułatwiać nowym odnalezienie się w społeczności i dbać o to, by forum było miejscem przyjaznym i komfortowym dla każdego. Jego dojrzałe podejście sprawia, że potrafi nie tylko reagować na problemy, ale też zapobiegać im, zanim rozrosną się do większych rozmiarów.

Jego podejście do prowokacji i konfliktów jest wzorem dla innych – nie wchodzi w żadne zbędne spięcia, nie odpowiada na zaczepki, nie podsyca ognia, a wręcz przeciwnie – stara się deeskalować sytuacje i kierować dyskusje na spokojne tory. To świadczy o dużej inteligencji emocjonalnej i umiejętności panowania nad sobą, co w roli moderatora jest bezcenne.

Podsumowując, Alban to kandydat, który nie tylko spełnia wymagania, ale je zdecydowanie przewyższa. Jego profesjonalizm, doświadczenie, spokój i zaangażowanie w pracę na rzecz forum sprawiają, że jest doskonałym wyborem. Z nim można mieć pewność, że forum będzie miało stabilne i odpowiedzialne wsparcie, które nie tylko pilnuje porządku, ale też tworzy warunki do konstruktywnej i przyjaznej wymiany zdań. Każdy, kto ceni sobie porządek i dobrą atmosferę, może na niego liczyć.

Hana_Montana - Spokojnie, jeszcze nie płacę maszynom za myślenie 😎 ale widzę, że nawet Ciebie potrafi zszokować XD 😉

/// Jestem na TAK 

Hana_Montana
Hana_Montana,

Ci to chatgpt pisał XD?

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • xD 2

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

Jestem na tak 

+ Wiek

+ Nie podejmuje pochopnych decyzji 

+ Podanie czytelne zachęcające  żeby wierzyć że tak będzie 

-/+ brak doświadczenia ale to praktycznie to samo co pełnienie funkcji opiekuna serwera wielkie tak 

• Dzięki 1
  • Typer

No jak moge to sie wypowiem

+ Podanko schludnie i przejrzyscie napisane.

+ Jak spojrzalem wczesniej zgloszenia na moderatora to przy tym to sie nie umywa takze na plus

+ Masz juz range opiekuna , zaufanie u uzytkownikow forum i pelne poparcie.

* Zaangazowanie i checi.

- Doswiadczenie no ale prosba , funkcja moderatora to nie jest miejsce na jakims uniwersytecie kazdy glab to ogarnie .

Na tak

• Dzięki 1
  • paczaukowiec

ja jestem na nie !

podanie spoczko, chlop spoczko, doswiadczenia nie ma ale na to stanowisko nie potrzeba zbytnio xDDD 

a tak na powaznie, oczywiscie, ze na tak chlop ogarniety, a tego na tym stanowisku potrzeba najbardziej, doswiadczenie sie zdobedzie, pelni wysoka range zwiazana z ONLYDD2 co moim zdaniem jest wystarczajace i do tego jest UBT ale jesli mysli, ze udzwignie te wszystkie rangi, to akurat mu, wierze w 100% wiec DAWAC GO NA WIDLY, tzn NA TAK ! :D

• Dzięki 1
  • Moderator
Moderator

Filip robi robotę konkretną.
Zawsze ogarnięty, spokojny, do tego nie działa z doskoku, tylko faktycznie tu jest, pomaga, ogarnia skargi i dba o porządek.
Plus za to, że chce coś zmienić i usprawnić, a nie tylko siedzieć „bo ranga fajnie wygląda".
Krótko: solidny ziomek, który zasługuje na awans.
Powodzenia!:3

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Jak najbardziej jestem na tak, w końcu dobre podanie na to stanowisko. Pomocny ogarnięty chęci są czego chcieć więcej.

• Dzięki 1
  • Opiekun UBT CS 1.6

Jako osoba działająca pod skrzydłami Filipa uważam że jest najbardziej odpowiednim kandydatem na to stanowisko. Chłopak, który potrafi porozumieć się dosłownie z każdym, do każdego tematu podchodzi profesjonalnie oraz rzeczowo. Analizuje każde za i przeciw zanim podejmie jakąkolwiek decyzję. Jestem na Tak ! Powodzenia chłopaku 💪

• Dzięki 1

XDD1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]