Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Nick: CwaniaK Imię: Daniel Wiek: 32 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nope Doświadczenie z amx[1-10]: 5/6 Nadrobię dużo nie grałem koło 3 lat. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/CWANIAK/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadam wiele lat grania na koncie w CS 1.6 od niepamiętnych czasów się w to tnie, wcześniej NON teraz Steam, jesten lubiany każdy mnie zna nie mam konfliktów z nikim. Obecnie mam dużo wolnego czasu dla siebie i będę go miał jeszcze dużo. Często gram chętnie wspomogę serwer gdy adminów nie ma zazwyczaj jestem w nocy z rana 6-7 na serwerze, i południami. Kontakt: https://steamcommunity.com/id/-KostuchA-/ - forum - ( gg 77622973 Only na niewidocznym ) Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak @ Lewus777 hahahahahaha No sorry musiałem ale rozbawiła mnie twoja wypowiedź ( Ja jestem zdania jak paczaj, też Cię osobiście mało widzę ), łatwo puszczają Ci nerwy jak i wdajesz się w niepotrzebne sprzeczki więc ode mnie masz Nie. Dopóki to się nie zmieni raczej zdania nie zmienię To skoro mnie mało widzisz na serwerze to skąd ty masz takie informajcę XD Też cie na serwerze w ogóle nie widzę mógłbyś się w końcu pokazać XD 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 6 Sierpnia 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Jestem na TAK Godziny przegrane - widać że nie jesteś tu od wczoraj, aktywność jest, a i kultura – jak najbardziej w porządku. Dobrze się z Tobą gra, nie robisz przypału, ogarniasz sytuację na serwerze i widać, że masz pojęcie. Masz doświadczenie z CS'em, grasz od wieków, do tego dostępność nocna i poranna to ogromny plus, bo właśnie wtedy często brakuje kogoś z uprawnieniami. Mikrofon jest, chęci są, wszystko się zgadza. Nie ma się do czego przyczepić – powodzenia i do zobaczenia po drugiej stronie, adminie! 😎👊 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Avix_Awuper Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Tu się wypowiem + Ogromna kultura osobista + Wiek + GT +Mikro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xEnemix Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Jestem na TAK : + Wiek + GT + Komunikatywny + Kultura oraz brak problemów 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 7 Sierpnia 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 ja jestem na nie, malo Cie widze, mialem z Toba jakies problemy o ile dobrze pamietam, nigdy nic nie widzialem zebys mi zglosil, sory ale podziekuje Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lewus777 Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Ja jestem zdania jak paczaj, też Cię osobiście mało widzę, łatwo puszczają Ci nerwy jak i wdajesz się w niepotrzebne sprzeczki więc ode mnie masz Nie. Dopóki to się nie zmieni raczej zdania nie zmienię 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Za bardzo Cię nie znam, dziś mi się bardziej rzuciła w oczy Twoja obecność. Pamiętam wcześniejsze sytuacje - ale opisałem to we wcześniejszym podaniu. Ciężko ocenić co jest plusem Twojej osoby co minusem, bo nie dałeś się zbytnio poznać. Wiek teoretycznie na plus i z mojej strony to tyle co mogę powiedzieć. Na chwilę obecną zostanę na nie, ponieważ obawiam się że pod nickiem kryje się coś więcej niż tylko puste słowo Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 7 Sierpnia 2025 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Chciałbym zaznaczyć, że nie mam absolutnie nic personalnie do Ciebie, Cwaniak – jako człowieka szanuję Cię i nie mam żadnych zastrzeżeń. Uważam jednak, że na ten moment nie jesteś odpowiednią osobą na stanowisko admina. Zdarzały się sytuacje, w których emocje brały górę, a jak dobrze wiesz, nie brakuje graczy, którzy celowo prowokują i „dolewają oliwy do ognia”. Admin powinien być osobą opanowaną, obiektywną i odznaczać się wysoką kulturą osobistą – a moim zdaniem, na tę chwilę nie spełniasz jeszcze tych kryteriów w wystarczającym stopniu. Chcę jednak podkreślić, że każdemu należy się szansa, dlatego będę się przyglądać Twojej postawie z otwartą głową. Nie składaj broni – wierzę, że jeśli naprawdę chcesz, jesteś w stanie udowodnić, że nadajesz się na to stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2025 czesto trafiam na Cwaniaka w grze i powiem ze dobrze mi sie z nim gra czy nadaje sie na admina? mysle ze mozna dac mu szanse proba 2 tygodnie i bedzie wiadomo, mi sie z nim dobrze gra i stwarza przyjazna atmosfere. 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Myśle że można dać okres próbny Jestem na TAK GT + Wiek + Doświadczenie + Na serwerze również często widzę, nie sprawia problemów + 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Okres próbny 2 tyg. Zgłoś się do mnie pw i odbierz rangę w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi