Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTE] [ADMIN DD2 #1] - CwaniaK

CwaniaczeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Strefowicz

Nick: CwaniaK
Imię: Daniel 
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nope
Doświadczenie z amx[1-10]: 5/6 Nadrobię dużo nie grałem koło 3 lat. 
Czas spędzony na serwerze (link do GT):  https://www.gametracker.com/player/CWANIAK/54.38.58.82:27015/
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadam wiele lat grania na koncie w CS 1.6 od niepamiętnych czasów się w to tnie,  wcześniej NON teraz Steam, jesten lubiany każdy mnie zna  nie mam konfliktów z nikim. Obecnie mam dużo wolnego czasu dla siebie i będę go miał jeszcze dużo. Często gram chętnie wspomogę serwer gdy adminów nie ma zazwyczaj jestem w nocy z rana 6-7 na serwerze, i południami.
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/-KostuchA-/ - forum - ( gg 77622973  Only na niewidocznym ) 
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

@ Lewus777 hahahahahaha No sorry musiałem ale rozbawiła mnie twoja wypowiedź :lol:

( Ja jestem zdania jak paczaj, też Cię osobiście mało widzę ), łatwo puszczają Ci nerwy jak i wdajesz się w niepotrzebne sprzeczki więc ode mnie masz Nie. Dopóki to się nie zmieni raczej zdania nie zmienię 

To skoro mnie mało widzisz na serwerze to skąd ty masz takie informajcę XD :lol: Też cie na serwerze w ogóle nie widzę mógłbyś się w końcu pokazać XD

• Lubię to! 3

• MR.ALBAN zmienił(a) tytuł na [ADMIN DD2 #1] - CwaniaK
  • Sponsor
SPONSOR

Jestem na TAK

Godziny przegrane - widać że nie jesteś tu od wczoraj, aktywność jest, a i kultura – jak najbardziej w porządku. Dobrze się z Tobą gra, nie robisz przypału, ogarniasz sytuację na serwerze i widać, że masz pojęcie.

Masz doświadczenie z CS'em, grasz od wieków, do tego dostępność nocna i poranna to ogromny plus, bo właśnie wtedy często brakuje kogoś z uprawnieniami. Mikrofon jest, chęci są, wszystko się zgadza.

Nie ma się do czego przyczepić – powodzenia i do zobaczenia po drugiej stronie, adminie! 😎👊

• Dzięki 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik

Jestem na TAK : 

+ Wiek

+ GT 

+ Komunikatywny 

+ Kultura oraz brak problemów 

• Dzięki 1
  • paczaukowiec

ja jestem na nie, malo Cie widze, mialem z Toba jakies problemy o ile dobrze pamietam, nigdy nic nie widzialem zebys mi zglosil, sory ale podziekuje

• Użytkownik

Ja jestem zdania jak paczaj, też Cię osobiście mało widzę, łatwo puszczają Ci nerwy jak i wdajesz się w niepotrzebne sprzeczki więc ode mnie masz Nie. Dopóki to się nie zmieni raczej zdania nie zmienię 

• Ha ha 1
  • Opiekun UBT CS 1.6

Za bardzo Cię nie znam, dziś mi się bardziej rzuciła w oczy Twoja obecność. Pamiętam wcześniejsze sytuacje - ale opisałem to we wcześniejszym podaniu. Ciężko ocenić co jest plusem Twojej osoby co minusem, bo nie dałeś się zbytnio poznać. Wiek teoretycznie na plus i z mojej strony to tyle co mogę powiedzieć. Na chwilę obecną zostanę na nie, ponieważ obawiam się że pod nickiem kryje się coś więcej niż tylko puste słowo ;)

XDD1.png

• zbój z gór

Chciałbym zaznaczyć, że nie mam absolutnie nic personalnie do Ciebie, Cwaniak – jako człowieka szanuję Cię i nie mam żadnych zastrzeżeń. Uważam jednak, że na ten moment nie jesteś odpowiednią osobą na stanowisko admina. Zdarzały się sytuacje, w których emocje brały górę, a jak dobrze wiesz, nie brakuje graczy, którzy celowo prowokują i „dolewają oliwy do ognia”. Admin powinien być osobą opanowaną, obiektywną i odznaczać się wysoką kulturą osobistą – a moim zdaniem, na tę chwilę nie spełniasz jeszcze tych kryteriów w wystarczającym stopniu.
Chcę jednak podkreślić, że każdemu należy się szansa, dlatego będę się przyglądać Twojej postawie z otwartą głową. Nie składaj broni – wierzę, że jeśli naprawdę chcesz, jesteś w stanie udowodnić, że nadajesz się na to stanowisko.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

czesto trafiam na Cwaniaka w grze i powiem ze dobrze mi sie z nim gra czy nadaje sie na admina? mysle ze mozna dac mu szanse proba 2 tygodnie i bedzie wiadomo, mi sie z nim dobrze gra i stwarza przyjazna atmosfere.

• Dzięki 1

Myśle że można dać okres próbny

Jestem na TAK

GT + 

Wiek + 

Doświadczenie +

Na serwerze również często widzę, nie sprawia problemów +

• Dzięki 1
  • Trivor zmienił(a) tytuł na [ADMIN DD2 #1] - CwaniaK
  • Trivor odblokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

Okres próbny 2 tyg. Zgłoś się do mnie pw i odbierz rangę w odpowiednim dziale.

• Junior Admin
Junior Admin

podanie przyjete.png

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]