Moderator T Mis Bim Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 (edytowane) Nick: ZjaranyDziadek. Imię:Jakub Wiek:21 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/ZjaranyDziadek./54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ jestem osobą kulturalną a także ogarniętą. Posiadam doświadczenie jako Admin i myślę ze kolejna para rąk sie przyda do pomocy i przede wszystkim bardzo szybko uczę sie nowych rzeczy. Kontakt: Discord, steam, Forum, FB Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 6 Sierpnia 2025 przez ZjaranyDziadek. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 6 Sierpnia 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Na start – zbyt mała aktywność. Praktycznie Cię nie widuję na serwerze, a to podstawa, jeśli chcesz pełnić funkcję admina. GT nie kłamie – a bycie "kulturalnym i ogarniętym" to za mało, jeśli nie ma Cię na serwerze, gdzie powinieneś pomagać i pilnować porządku. Podanie też napisane tak trochę z dupy – bardzo ogólnikowo, jakby było sklecone na szybko, bez większego zaangażowania. Piszesz, że zapoznałeś się z wymaganiami i spełniasz je w 100%, a to nieprawda – chociażby z aktywnością nie ma nawet połowy tego, co powinno być. Doświadczenie z amx ocenione na 6 – spoko, ale to nadal za mało, jeśli nie pokażesz tego w praktyce. Jak dla mnie za wcześnie na admina – najpierw ogarnij obecność na serwerze, pokaż się z dobrej strony, bądź aktywny, a potem można wrócić do tematu. Na ten moment – zdecydowanie nie. 👎 2 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Z takim gt nie ma szans. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi