Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTE] [ADMIN DD2 #1] - Avix_Awuper

Avix_Awuper

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: @ Avix_Awuper
Imię: Rafał 
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie posiadam 
Doświadczenie z amx[1-10]:  7
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Avix_Awuper/54.38.58.82:27015/
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Jak najbardziej 
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem osobą bez konfliktowa bardzo spokojną tego nauczył mnie mój zadów. Jak wspomniałem w pierwszej mojej próbie znam się na rzeczy potrafię odróżniać graczy czystych od odpalonych. Chciałbym  żeby zawsze na serwerze panowała kultura osobista, która ja osobiście posiadam, a wielu graczy nie, a tym chciałbym się zając żeby na serwerku panował lad i porządek. Jak wcześniej wspomniałem byłem wielokrotnym członkiem Ub team, czy blackthelist tak kiedyś to się nazywało :D. Bardzo mi się podoba serwer, że można w nocy pograć myślę, że moja aktywność zdecydowanie się poprawiła od ostatniego podania. Chciałbym pomoc administracji serwera w pilnowaniu porządku na serwerze żeby każdemu graczowi się przyjemnie grało.
Kontakt: Forum steam fb, ts
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Oczywiście 

• Lubię to! 2

+Często widoczny na serwerze

+już utrzymuję kulturę 

+ pozytywny zawsze wesoły 

+ Mikrofon aktywny

+ gt 

Jestem na tak  :D 

• Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR

Aktywność jest jak jest... ale widać Cię na serwerze, godziny się zgadzają, mikrofon jest, więc technicznie wszystko gra. Wiekowo też spoko, dojrzały chłop, nie jakiś dzieciak co będzie się spinał o byle co – i to szanuję.

Ale...

Napisałeś, że potrafisz odróżnić graczy czystych od odpalonych – no to fajnie, tylko skoro tak twierdzisz, to dlaczego przez ten czas nie widziałem żadnego zgłoszenia z Twojej strony? Zero demek, zero raportów, a przecież nie oszukujmy się – co chwilę ktoś wbija odpalony. Skoro masz to oko i umiejętności, to wypadałoby to pokazać w praktyce, a nie tylko w podaniu. Brakuje mi tutaj konkretów i zaangażowania w tym aspekcie.

Mimo tego, reszta wypada naprawdę okej – jeśli poprawisz się w kwestii aktywnego działania przeciwko odpałom i pokażesz, że serio Ci zależy, to może być z Ciebie porządny admin.

daję TAK, ale z małym znakiem zapytania. Liczę, że to ogarniesz i pokażesz się z jak najlepszej strony.

• Lubię to! 2

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Strefowicz

Widuje cie na serwerze czasami co do kultury nie słyszałem od ciebie jakoś nadmiernie używanej łaciny 😁 GT tak średnio bym powiedział, ogólnie nie do konca cie znam, nie mieliśmy okazji się lepiej poznać. :) Ale hmmm okres próbny 2 tygodni bym dał ^_^ 

+/- GT

+ Wiek 

+ Chęci 

+ Kultura 

+ Mikro 

Próbny okres 2 Tyg ? Ja na TAK

Edytowane przez CwaniaczeK
poprawa całkowitej wypowiedzi
  • Lubię to! 1

• Moderator
Moderator

Jestem za okresem próbnym Rafała. Widać, że jest ogarnięty. Podoba mi się, że stawia na kulturę i porządek, bo to na serwerze podstawa. Wygląda na to, że ma spore doświadczenie, a jego aktywność na serwerze  jest w miarę, co jest dużym plusem. Myślę, że warto dać mu szansę.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Okres próbny 2 tyg. Odbierz rangę w odpowiednim dziale i zgłoś się do mnie pw.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

podanie przyjete.png

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]