Lotencjusz Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 (edytowane) Jaką masz propozycje?: Wprowadzenie Pytanie Tygodnia zamiast pytanie dnia Uzasadnienie: Z racji, że w pytaniu dnia wypowiada sie mała ilość użytkowników jak na tyle osobą online proponuje wprowadzić Pytanie Tygodnia, aby wiecej osób mogło sie wypowiedzieć, też nasi redaktorzy bedą mieli lżej. Screenshot/Nagranie/Przykład Zrobicie osobny temat w dziale: Pytanie Tygodnia - informacja Żeby każdy wiedział o co chodzi. Taki przykład: Zasady funkcjonowania tej serii są bardzo proste... Raz na tydzień (ŚRODA) będziecie sobie dawać w tym dziale pytanie, na który użytkownicy forum będą mogli odpowiedzieć przez tydzień, następnie temat zostanie zamknięty a zostanie otworzony nowy z nowym pytaniem. Edytowane 6 Sierpnia 2025 przez Lotencjusz Dusia, 6 Sierpnia 2025 "3.22 Oznaczanie grup Użytkowniczka oraz Użytkownik w postach jest przeznaczone tylko dla Administracji forum, redaktorów i typerów(w sensownych tematach) oraz dla osób, które tworzą konkurs lub inne globalne wydarzenie(po akceptacji osoby z administracji)" Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Też nad tym myślałam, ale nie wiem czy nie byłby to "strzał sobie w kolano" Lepiej poszukać jakiś rozwiązań nad zwiększeniem aktywności w tym temacie i ogólnie w redakcji, niż ją wycofywać z powodu tej małej aktywności i po prostu to olać.. To że jest obecnie ciulowy etap w tym dziale nie oznacza, że trzeba się poddawać Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 6 Sierpnia 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Kurde fajny pomysł w sumie, ale tak jak @ Dusia wspominała nie będzie to przypadkiem strzał w kolano? A co jeśli ludzie już wgl o tym zapomną jak będzie to co tydzień? Dla mnie propozycja do głębszego zastanowienia się aby nie zwalić tego jeszcze bardziej. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Ja bym spróbował na jakiś czas zmienić format i sprawdził czy się przyjmie. Aktualne pytania to zapchaj dziura i raczej nikogo nie interesuje kiedy masz urodziny czy jaki masz telefon. Fajnie by było gdyby tygodniowe pytania były ciekawsze, wtedy człowiek może się zastanowić i rozbudować odpowiedź. Jeśli to nie wypali to zawsze można wrócić do aktualnego stanu. Jestem na tak 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @ Hana_Montana Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Był by to strzał w kolano aby zmienić jedną z głównych serii redakcyjnej. Zostaje tak jak jest aktywność powraca jest już lepiej, bo okres wakacyjny się kończy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi