Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] [PROPOZYCJA] - Pytanie tygodnia zamiast Pytanie dnia.

Lotencjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Jaką masz propozycje?:  Wprowadzenie Pytanie Tygodnia zamiast pytanie dnia

Uzasadnienie: Z racji, że w pytaniu dnia wypowiada sie mała ilość użytkowników jak na tyle osobą online proponuje wprowadzić Pytanie Tygodnia, aby wiecej osób mogło sie wypowiedzieć, też nasi redaktorzy bedą mieli lżej.
Screenshot/Nagranie/Przykład

PytanieTygodnia.png.9a775690f6b4cbb662c13b7d33c92db4.png

Csowicze.pl_Chrome.thumb.jpg.6eb381dea3315dc4596bccb9d342e9b0.jpg

Zrobicie osobny temat w dziale: Pytanie Tygodnia  - informacja 

Żeby każdy wiedział o co chodzi. Taki przykład: Zasady funkcjonowania tej serii są bardzo proste... Raz na tydzień (ŚRODA) będziecie sobie dawać w tym dziale pytanie, na który użytkownicy forum będą mogli odpowiedzieć przez tydzień, następnie temat zostanie zamknięty a zostanie otworzony nowy z nowym pytaniem.

Edytowane przez Lotencjusz
Dusia
Dusia,

"3.22  Oznaczanie grup Użytkowniczka oraz Użytkownik w postach jest przeznaczone tylko  dla Administracji forum, redaktorów i typerów(w sensownych tematach) oraz dla osób, które tworzą konkurs lub inne globalne wydarzenie(po akceptacji osoby z administracji)"

• Junior Admin
Junior Admin

Też nad tym myślałam, ale nie wiem czy nie byłby to "strzał sobie w kolano" 

Lepiej poszukać jakiś rozwiązań nad zwiększeniem aktywności w tym temacie i ogólnie w redakcji, niż ją wycofywać z powodu tej małej aktywności i po prostu to olać..  To że jest obecnie ciulowy etap w tym dziale nie oznacza, że trzeba się poddawać 

heh1111.png

• VIP
VIP

Kurde fajny pomysł w sumie, ale tak jak @ Dusia wspominała nie będzie to przypadkiem strzał w kolano? A co jeśli ludzie już wgl o tym zapomną jak będzie to co tydzień? Dla mnie propozycja do głębszego zastanowienia się aby nie zwalić tego jeszcze bardziej.

• Zasłużony

Ja bym spróbował na jakiś czas zmienić format i sprawdził czy się przyjmie. Aktualne pytania to zapchaj dziura i raczej nikogo nie interesuje kiedy masz urodziny czy jaki masz telefon. Fajnie by było gdyby tygodniowe pytania były ciekawsze, wtedy człowiek może się zastanowić i rozbudować odpowiedź. Jeśli to nie wypali to zawsze można wrócić do aktualnego stanu. 

Jestem na tak 

• Lubię to! 3
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

Był by to strzał w kolano aby zmienić jedną z głównych serii redakcyjnej. Zostaje tak jak jest aktywność powraca jest już lepiej, bo okres wakacyjny się kończy :P 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

temat zamkniety.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]