Użytkownik∙ okSio Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Imię: Konrad Wiek (dokładna data urodzenia): 13.05.2009 Doświadczenie: Miałem już okazję pełnić rolę typera, więc wiem, na czym polega ta rola. Dzięki wcześniejszemu doświadczeniu czuję się pewnie i jestem gotów ponownie podjąć się tego zadania, aby wspierać forum i jego użytkowników. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chcę zostać typerem, ponieważ zależy mi na pomocy forum w jego rozwoju. Wiem, że obecnie brakuje typerów. Mam sporo wolnego czasu i szukam zajęcia, które da mi satysfakcję. Typowanie sprawia mi dużą przyjemność i chciałbym dzielić się tym z innymi użytkownikami. Dlatego chcę pomóc, by forum było bardziej aktywne, a użytkownicy mieli regularnie co typować. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka nożna, piłka ręczna 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Zdecydowanie jestem na tak! Uważam, że oksio ma odpowiednie doświadczenie, by świetnie sprawdzić się na stanowisku typera. Liczę, że dostanie szansę, by to udowodnić. Doceniam też to, że oksio sam wychodzi z inicjatywą i chce wspomóc kadrę typerów, w której obecnie brakuje rąk do pracy. Taka postawa zasługuje na uznanie i pokazuje, że naprawdę zależy mu na rozwoju typerki. Trzymam kciuki! 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 na nie -dopiero dostales ub nie pokazales jeszcze ze sie zmieniles tylko od razu pchasz sie na rangi +wiek +doswiadczenie pokaz ze sie zmieniles a wtedy dam na tak obecnie na nie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Po długich rozmowach z resztą administracji podjęliśmy decyzję, że damy Ci szansę nie zmarnuj jej. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi