Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Masz tatuaż bądź chciałbyś/chciałabyś mieć? Jeśli masz tatuaż możesz się nim pochwalić wstawiając zdjęcie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Nie mam. Kiedyś myślałem, żeby sobie zrobić, ale nie chciałem sobie robić byle czego, by mieć tatuaż i tak zostało. Chwilowo nie mam jakiejś potrzeby się tatuować i może kiedyś sobie zrobię, ale to jeszcze nie w najbliższej przyszłości 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Nie mam i nie chcę mieć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Nie mam tatuażu i narazie o tym nie myśle czy mieć 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi