Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Siema jak w temacie Odblokować tarcze możliwe do kupna/dodać do zakupu przy usługach VIP/SVIP przy szybkim doborze broni Deagle + tarcza Nikomu to szkodzić nie będzie a i przeszkadzać również, były już głosy że by se ludzie pograli z tarczą i nie ukrywam sam bym se polatał i + może by się kampienie na respie skończyło 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Jestem na NIE. Moim zdaniem tarcza jest zbędna, nie poprawi to dynamiki rozgrywki a wręcz przeciwnie trafią się ancymony co będą kampić z tarczą na kucaku i tylko będzie to przeszkadzać + dodatkowa robota dla admina. Nie wprowadzajmy udziwnień na serwer 3 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Jestem na Nie. Tarcza wręcz utrudnia rozgrywkę - mam na myśli to że często gęsto tarcza powoduje u gracza blokadę (kitra się w kącie i czeka aż ktoś przyjdzie) 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Na Nie XD Już widzę co by się działo w nocy przy braku admina XD 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi