Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 (edytowane) Jaką masz propozycje?: Dodanie do strefy użytkownika 2 rang 1.Tiktoker 2.Youtuber Screenshot/Nagranie/Przykład Brak wygląd rang powinien wyglądać typowo kolorystycznie do wyżej wymienionych platform Dla czego o to wnoszę ? Gdyż sam jestem taką rangą zainteresowany i planuję za 2-3 dni odpalać live albo na YouTube albo na TikToku, złożyłem wnioski na obu platformach o dostęp do live weryfikacja 48H i otrzymam dostęp. 1. taki znaczek na początku i Kolorystyka nazwy tiktok 2. Taki znaczek i typowo kolorystyka Cóż tu chciałbym zaproponować regulamin do zmiany co wam będzie pasować 1.Kanały muszą zawierać nazwę oraz informacje bierzące - nick z danego serwera użytkownika ubiegającego się o rangę oraz nazwa kanału musi wyglądać następująco ( CwaniaK Strefaskilla.pl ) 1. Posiadanie rangi TikToker/Youtuber zobowiązuje posiadającego do minimum prowadzenia 2 live tygodniowo na jednej wybranej platformie i wybranym serwerze. 2.Jeżeli użytkownik będzie chciał posiadać obie rangi musi prowadzić na obu kanałach minimum po 2 live na TikTok/YouTube kanał tygodniowo. 3.Posiadanie z wyżej wymienionych rang zobowiązuje również użytkownika do wrzucania na kanał TikTok/YouTube urywków momentów swoich z rozgrywki prowadzonej podczas live bądź zgranych z demek od innych użytkowników w celu prezentacji serwera. 4.Wymagane zamieszczenie kodu reklamowego z działu https://strefaskilla.pl/topic/25302-kod-reklamowy-sieci/ i podpięcie go pod kanał/y. 4.Z niewywiązania się z któryś podpunktów w/w ranga będzie odebrana. 6.Weryfikacja posiadającego użytkownika jednej z rang czy wywiązuje się z umowy będzie sprawdzana przez administrację. Jeśli są takie rangi to nie widziałem a szukałem wszędzie więc sorki ps, Fajne rangi można dodać co komu szkodzi nikt na tym nie ucierpi a forum może zyskać może znajdzie się więcej chętnych nie tylko ja Jak to nie przejdzie to chyba padnę @ Lotencjusz jeśli już mówimy o pracy administracji że będzie miała więcej nie ma problemu mogę czymać piecze nad nowymi osobami co by się ubiegały o tą rangę, nawet jeśli mówimy tu że można strimowac bez żadnych rang spoko ale osoby oglądające live można zachęcać do wbicia na forum, nawet jeśli chwilowo będę sam strimował to ranga nikogo nie ugruzie ani nikogo w oczy koleć nie będzie mówisz tu o innych działach a za co ja mam dostać rangę moderatora forum czy tam jaką kowliek z tych co wymieniłeś za pełnienie funkcji która nie ma nic wspólnego z tymi rangami... A nawet jesli to można dodać dział nawiąż współpracę w dziale użytkownika i dodac tam te 2 rangi ... przykładowo mówię .... Nie wiem po co ludzie komentują coś co ich nie interesuje @ Lotencjusz tyle że zrobienie reklam zajmuje o wiele wiele więcej czasu niż odpalenie strimka i promowania forum i danego serwera na TikToku czy YT na żywo gdzie grasz rozmawiasz z ludzmi i tworzysz atmosfere, przwija się przez live setki ludzi mnie tu tak ponownie ściągnął @ TikTok: I Love You Marry Jane inaczej bym do dziś nie grał Ludzią się nie chce robic reklam, z resztą mnie też nie ... Edytowane 9 Sierpnia 2025 przez CwaniaczeK 2 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 (edytowane) Według mnie to jest bezsensu, jak ktoś chcę sobie promować forum może to robić bez rangi, nie widzę żadnego sensu tworzenia takich rang oraz tego, aby ktokolwiek ją piastował. Zawsze, gdy ktoś bardzo bardzo będzie promował forum, myślę, że administracja stworzy mu jakąś rangę lub da donatora czy przyjaciela. Edit: Rangę taką musiałaby mieć osoba, która jest popularna, np youtuber, streamer, żeby te promowanie miało jakiekolwiek wybicie, a takowych osób na tyle rozpoznawalnych u nas raczej nie ma. Uważam, że na taką rangę nie będzie wielu chętnych, ile razy już były tworzone jakieś nowe rangi. Ciężko znaleźć kogoś na typera, grafika, czy redaktora, a co dopiero na taką rangę jakby miała takowa powstać. Moim zdaniem za dużo byłoby przy niej pracy, jak na to jakim niewypałem może ona być. Szkoda zachodu, skoro jak ktoś tak jak wspomniałem wcześniej chcę promować forum to może to robić bez rangi. Jeżeli taką rangę ma posiadać normalny użytkownik z forum i będzie miał za zadanie po prostu promować forum, to może to robić równie dobrze bez rangi, na przykład robiąc reklamy. https://strefaskilla.pl/forum/23-zareklamuj-nasza-siec/ Edytowane 10 Sierpnia 2025 przez Lotencjusz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Za dużo syfu, aby robić X rang. Możecie sobie rozdzielić redaktorów (tych co opiekują się fanpagem na FB, nie wiem czy dalej tego używacie) i zebrać sobie ludzi, którzy by podlegali redakcji, ale nie byli stricte redaktorami. Wtedy stworzenie rangi (JEDNEJ - nie miliona) np. "Content Creator" - od FaceBooka, YouTuba, TikToka, InstaGramów i czego tam sobie wymyślicie. Kiedy podczepicie sobie to pod redakcję, możecie razem zrobić jakiś harmonogram - kiedy wrzucacie post, kiedy odpalacie streama, kiedy coś tam. Wtedy jedno social media zazębiało by się z innym (przykładowo wrzucasz posta na FB o jakimś konkursie, albo update tygodniowym i dorzucasz info o streamach, czy coś); Czy to potrzebne? To już inna strona medalu i coś, czego nie będę specjalnie argumentował w jedną lub drugą. JEŻELI chcecie takie coś wprowadzić, to z tym co już macie i bez zbędnego dodawania obowiązków, a bardziej podpięcia takiej rangi pod kogoś, kto się już tym zajmuje - tj. opiekun redakcji właśnie. Jak będziecie sobie robić oddzielne rangi od wszystkiego, to potem będzie syf, będzie sporo rang bez osób/aktywnych osób, będzie bawienie się z "rekrutacją" takich osób na te stanowiska - regulamin, wzór, sprawdzanie. Mniej = lepiej. Forum to nie kolorowanka, nie rozumiem po co wrzucać milion różnych rang i kolorów, w erze minimalizmu i upraszczania wszystkiego. 3 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Sierpnia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Na NIE ! Ponieważ ;po nadaniu Tobie rangi yt/tiktoker, to ty skorzystasz na tym bardziej niż my, szczególnie gdy Ty dopiero zaczynasz przygodę z live. Wszyscy zainteresowani z naszej społeczności forum wejdą do ciebie, a nie twoja społeczność do nas. Osoba która jest bardziej popularna/promująca nas otrzymuje inne przywileje jak na przykład usługę na serwer oraz usługi do rozdania widzom na serwerze bądź forum. Zbędny syf i zbędę świecidełka na forum nikomu niepotrzebne. 4 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Sierpnia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi