Użytkowniczka paulinaem7 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) Twój nick: `Paulina. Nick oskarżonego: Prosto.Mistrz. Powód skargi: banuje byle kogo i kickuje w tym momencie Opis sytuacji: p/w Data i godzina zdarzenia: przed chwila Miejsce zdarzenia: dd2 Dowody: opisze cala sytuacje Coś od siebie: Witam sytuacja wydarzyla sie okolo godziny 9 rano. Wszedl sobie Prosto i z dupy jak rozmawialismy zbanowal sobie jedna osobe na 1 dzien. Pozniej kickal ludzi bez powodu. Jak mu napisalam ze banuje ludzi bez powodu jak rozmawiamy miedzy sobą zbanowal @@. Rozmawial sobie z Michalem prowadzili normalna rozmowe nikogo nie obrażał dostal na 1 dzien bana. Nie potrafil trafic w klawiature niestety przez swoja sytuacje zyciowa wiec zbanowal Paulinke a nie mnie na 5 min. Kobitka sie tez zdenerwowala po czym mnie zbanowal na 30 min. To nie chodzi o to ze czepiam sie pierdół itd. tylko zastanowcie się jakich macie adminów ze my sobie normalnie gramy a ktoś z dupy przychodzi i nagle zaczyna wyrzucac bez powodu. Pozdrawiam. edit: sytuacja godzina okolo 13 Prosto sobie wszedl zaczal wszystkich mutowac na serwerze stalych graczy co nic zlego nie robili, a jak mu napisalam ze jest nacpany i ze ma sie ogarnac dostalam bana na tydzien. Brawo oby tak dalej na tym serwerze. Ogolnie ludzie sa wkurwieni a widze ze dalej nikt nic z tym nie robi gratulacje. @ PROSTO. MISTRZ przeczytales posta, moze teraz jak jeszcze twoj mozg cos tam fukncjonuje w takim stanie jak tyle godzin nie spałeś to sie wypowiesz Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez paulinaem7 teraz byla kolejna sytuacja 3 3 Odnośnik do komentarza
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 potwierdzam chlop wbił na serwer i zaczał z dupy kickowac i banowac. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 @ PROSTO. MISTRZ Wypowiedz się. Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) Wiec co mam powiedziec , ostrzeglem (vvv) dajac mu kicka (ze nastepnym razem bedzie na tydzien) za kulture rzecz jasne wrocil , i napisal "za co kurwa kick" -dostal bana , nastepnie michal i paulinka zaczeli sie udzielac (przejrze demko pozniej) to powiedzialem zeby nie podwazali decyzji admina, ze od tego jest forum a nie serwer nastepnie zbanowalem paulinke , nie ta co trzeba (myslalem ze tylko jedna jest ) po czym paulinka oczywiscie zaczela robic to samo ublizac , wiec dostala dluzszego bana 30 min (za podwazanie decyzji admina) I teraz druga sytuacja , napisalem na @@ zeby michal nie naduzywal mikrofonu , zeby nie pierdolil 3po3 z czarna ze sobie moga pierdolic jak se zgina) to dalem im po mucie , tutaj paulinka dostala szalu hormonow (cytuje z demka ) no I wlasnie dlatego prosto takie rzeczy odpierdala na serwerze"bo jest kurwa nacpany" i mozesz mnie teraz zbanowac`ty kurwo jebana nacpana i banujesz wszystkich ludzi na serwerze (kolejny raz podwazanie decyzji admina) + obraza "a jak mu napisalam ze jest nacpany i ze ma sie ogarnac dostalam bana na tydzien" ciekawe gdzie ty to napisalas? jakies dowody? w ogole skad pomysl ze bylem nacpany? z Mateuszem walczylem do 4 rano wiec do godziny 9 juz dawno nie dzialal( i nie mam hormonu malego dziecka alkohol-narkotyki-szajba-kontroluje sie) a co do VVVVV juz kiedys mial perma za kulture. + z kilkanascie banow za probowanie wejscia na czitach) spokojnie ogarniemy+ rozpiski z innych serwerow kolego ciebie tu juz nie bedzie +jeszcze michal dostal bana , dziekuje ci paulinka bo bysmy nie wychaczyli (ja) , padl sobie , i cytuje "dwie ameby otwieraja" ja i old Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez PROSTO. MISTRZ 2 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Witam, dema zostały przejrzane. I teraz tak, pomyłka co do zbanowania gracza nie powinna się wydarzyć. Wystarczyło zerknąć na liste osób grających. Co do bana dla vvvvv to za kulturę ban na 1h i było by ok, ponieważ wcześniejsze bany ze starych bansów nie są brane pod uwagę. Jeśli chodzi o podważanie decyzji admina to serwer nie jest od tego i gracz który będzie to robił jest karany. Od takich spraw jest forum i dział skarg właśnie. Co do drugiej sytuacji to mogłeś się z tym mute wstrzymać, skoro mikro nie było przesadnie nadużywane. A jeśli chodzi o tygodniowego bana dla Pauliny to przesadziłeś. Dlatego zostanie zmieniony na 1 dzień. Reasumując Prosto działasz za bardzo chaotycznie i impulsywnie, lepiej przeanalizować i zastanowić się nad podjęciem dezycji. Wiem, że chciałeś dobrze dlatego dostajesz tylko upomnienie, ale jeżeli znowu będą trafiać od Ciebie jakieś dziwne i omyłkowe bany dostaniesz +1 do tabeli. A co do Ciebie Paulino to kolejna taka obraza skończy się już banem tygodniowym. Szanujmy się... 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi