Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - NICK Prosto.

paulinaem7

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Twój nick: `Paulina.
Nick oskarżonego: Prosto.Mistrz.
Powód skargi: banuje byle kogo i kickuje w tym momencie ;)
Opis sytuacji: p/w
Data i godzina zdarzenia: przed chwila
Miejsce zdarzenia: dd2
Dowody: opisze cala sytuacje :)
Coś od siebie: Witam sytuacja wydarzyla sie okolo godziny 9 rano. Wszedl sobie Prosto i z dupy jak rozmawialismy zbanowal sobie jedna osobe na 1 dzien. Pozniej kickal ludzi bez powodu. Jak mu napisalam ze banuje ludzi bez powodu jak rozmawiamy miedzy sobą zbanowal @@. Rozmawial sobie z Michalem prowadzili normalna rozmowe nikogo nie obrażał dostal na 1 dzien bana. Nie potrafil trafic w klawiature niestety przez swoja sytuacje zyciowa wiec zbanowal Paulinke a nie mnie na 5 min. Kobitka sie tez zdenerwowala po czym mnie zbanowal na 30 min. To nie chodzi o to ze czepiam sie pierdół itd. tylko zastanowcie się jakich macie adminów ze my sobie normalnie gramy a ktoś z dupy przychodzi i nagle zaczyna wyrzucac bez powodu.  Pozdrawiam.

edit: sytuacja godzina okolo 13

Prosto sobie wszedl zaczal wszystkich mutowac na serwerze stalych graczy co nic zlego nie robili, a jak mu napisalam ze jest nacpany i ze ma sie ogarnac dostalam bana na tydzien. Brawo :)  oby tak dalej na tym serwerze. Ogolnie ludzie sa wkurwieni a widze ze dalej nikt nic z tym nie robi :) gratulacje.

@ PROSTO. MISTRZ  przeczytales posta, moze teraz jak jeszcze twoj mozg cos tam fukncjonuje w takim stanie jak tyle godzin nie spałeś to sie wypowiesz :)

Edytowane przez paulinaem7
teraz byla kolejna sytuacja
  • Super 3
  • WTF 3
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2

Wiec co mam powiedziec , ostrzeglem (vvv) dajac mu kicka  (ze nastepnym razem bedzie na tydzien) za kulture rzecz jasne
wrocil , i napisal "za co kurwa kick" -dostal bana , nastepnie michal i paulinka zaczeli sie udzielac (przejrze demko pozniej) to powiedzialem zeby nie podwazali decyzji admina, ze od tego jest forum a nie serwer
nastepnie zbanowalem paulinke , nie ta co trzeba (myslalem ze tylko jedna jest ) po czym paulinka oczywiscie zaczela robic to samo  ublizac , wiec dostala dluzszego bana :) 30 min (za podwazanie decyzji admina)

I teraz druga sytuacja , napisalem na @@ zeby michal nie naduzywal mikrofonu ,  zeby nie pierdolil 3po3 z czarna ze sobie moga pierdolic jak se zgina) to dalem im po mucie  , tutaj paulinka dostala szalu hormonow
(cytuje z demka )  no I wlasnie dlatego prosto takie rzeczy odpierdala na serwerze"bo jest kurwa nacpany" i mozesz mnie teraz zbanowac`ty kurwo jebana nacpana i banujesz wszystkich ludzi na serwerze
(kolejny raz podwazanie decyzji admina) + obraza
"
a jak mu napisalam ze jest nacpany i ze ma sie ogarnac dostalam bana na tydzien" ciekawe gdzie ty to napisalas? jakies dowody?
w ogole skad pomysl ze bylem nacpany? z Mateuszem walczylem do 4 rano wiec do godziny 9 juz dawno nie dzialal( i nie mam hormonu malego dziecka alkohol-narkotyki-szajba-kontroluje sie)

a co do VVVVV juz kiedys mial perma za kulture. + z kilkanascie banow za probowanie wejscia na czitach) spokojnie ogarniemy+ rozpiski z innych serwerow kolego ciebie tu juz nie bedzie

+jeszcze michal dostal bana , dziekuje ci paulinka bo bysmy nie wychaczyli (ja) , padl sobie , i cytuje "dwie ameby otwieraja" ja i old :)

Edytowane przez PROSTO. MISTRZ
  • Lubię to! 2
  • Trzymaj się 3
  • Junior Admin
Junior Admin

Witam, dema zostały  przejrzane. I teraz tak,  pomyłka co do zbanowania gracza nie powinna się wydarzyć. Wystarczyło zerknąć na liste osób grających. Co do bana dla vvvvv to za kulturę ban na 1h i było by ok, ponieważ wcześniejsze bany ze starych bansów nie są brane pod uwagę. Jeśli chodzi o podważanie decyzji admina to serwer nie jest od tego i gracz który będzie to robił jest karany. Od takich spraw jest forum i dział skarg właśnie. 

Co do drugiej sytuacji to mogłeś się z tym mute wstrzymać, skoro mikro nie było przesadnie nadużywane. A jeśli chodzi o tygodniowego bana dla Pauliny to przesadziłeś. Dlatego zostanie zmieniony na 1 dzień.

Reasumując Prosto działasz za bardzo chaotycznie i impulsywnie, lepiej przeanalizować i zastanowić się nad podjęciem dezycji. Wiem, że chciałeś dobrze dlatego dostajesz tylko upomnienie, ale jeżeli znowu będą trafiać od Ciebie jakieś dziwne i omyłkowe bany dostaniesz +1 do tabeli. A co do Ciebie Paulino to kolejna taka obraza  skończy się już banem tygodniowym. Szanujmy się...

• Super 4
  • Junior Admin
Junior Admin

SKARGA PRZYJĘTA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]