Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: h0w?! | Imię: Adrian Wiek (dokłada data): 16.12.1996 SID: Steam_ID: 0:1:21397032 Znajomość AMXX*(1-10): 8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: na forum jestem bardzo często - przeglądam działy i tematy, staram się być na bieżąco ze wszystkim Opisz siebie: Pochodzę z okolic Jeleniej Góry, na codzień zajmuje się gaszeniem pożarów a moimi głównymi zainteresowaniami jest chęć pomocy innym jak również karpiarstwo oraz aktywność fizyczna. Dlaczego akurat Ty?: Na strefie jestem adminem Only DD2, myślę że wykonuje swoje obowiązki należycie. Staram się rozpisywać graczy, przy tym rzadko korzystając ze screenów, dlaczego? Powód jest prosty, z roku na rok możliwości związane z cheatami czy też różnego rodzaju scryptami są coraz większe, nowocześniejsze i coraz trudniej wykorzystywać screeny. Uważam że liczba banów nakładanych przeze mnie jak i liczba zbanowanych graczy wykazuje moje zaangażowanie w eliminację nieczystych osób. Staram się nie wchodzić w zbędne gadki i uważam że jestem lubianym adminem Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7-8 Kontakt: steam/forum edit: @ Oro Koroner reszta w koszu ;c bo usunięte 1 8 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Jestem na tak. +Doświadczenie jest. +Umiejętności są. +Wysoka kultura jest. +Znany. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Jestem na tak. +Doświadczenie bardzo duże +Umiejętności + +Wysoka kultura + +Znany jak mało kto Nie ma co gadać dużo pomoże! 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Tak +Staż +Doświadczenie +Wiek +Bardzo ładna etyka pisemna +Brak UBT widzę że gracze długo czekają w swoim odwołaniu. Przyda się pomoc Januszowi i albanowi. Przynajmniej piszesz tutaj szczerze, a nie to co ten drugi ziutek co złożył wcześniej podanie jakby był po dwóch głębszych, powodzenia byku 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 + wiek + kultura + rozpiska demek Dodam, że jako admin wykonujesz swoją pracę bardzo dobrze. Nie wdajesz się w żadne spory i co najważniejsze jesteś obiektywny. TAK!!! 1 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Jak dla mnie wielkie TAK + Wiek + Świetne doświadczenie z jakim jest wstanie rozpoznać łatwo lamera ( czitera ) oraz z łatwością przychodzi mu rozpisać demka + Aktywność serwerowa jak i na forum + Chęć pomocy, odpowiedzialny, konsekwentny Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 16 Sierpnia 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Można się skusić na TAK przede wszystkim swoim doświadczeniem, wiek też na plus, aktywność Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2025 - Banowanie graczy na NS, gdzie biegają odpaleni gołym okiem. Żadna nowość dla admina. - Rozpiska graczy steam - przeglądałem teraz odwołania i zbanowane osoby. Nietrafione rozpiski (gracze dostali UB). Jedynie jednego udało Ci się rozpisać, gdzie został zbanowany. + Wiek i aktywność Aktywność to za mało, abym był na tak. Na obecną chwilę jestem na NIE. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @ JanuszHD Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 (edytowane) Podanie przyjmuję na okres próbny. @ h0w zgłoś się na steamie celem ustalenia rozmowy wstępnej. Edytowane 21 Sierpnia 2025 przez JanuszHD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi