Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 (+18) Jaki rodzaj alkoholi jest waszym ulubionym? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Żaden alkohol to zło które powinni zdelegalizować 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Hmm chyba nie mam "ulubionego". Tzn. ciężko to określić, bo tak jak z jedzeniem czy innymi płynami, to na coś konkretnego mam aktualnie ochotę i będę chciał to zjeść, czy tego się napić, mimo że w innej sytuacji bym zjadł/napił się czegoś innego. Generalnie najbardziej preferuję piwo, jako taki pospolity alkohol, małowoltażowy, długo się je sączy i pomaga się "zrelaksować". Jednakże w innych okolicznościach, żeby coś uczcić (np. wesele, urodziny itp.) bardziej bym optował za wódką. Lubię nie raz spontanicznie napić się mojito albo kamikaze, bo to takie lekkie drineczki, no ale to zależy od wielu czynników - ochoty, okazji, miejsca, czasu itd. itd. 1 1 Odnośnik do komentarza
Avix_Awuper Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Piwo 🍻 🍺 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi