Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ROZWIĄZANY] [SKARGA] ONLY DD2 - Avix Avuper

h0w

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun UBT CS 1.6

1. Twój Nick: h0w?! |
2. Nick oskarżonego: @ Avix_Awuper
3. Czas zdarzenia: 19.08.2025 11:00 - 
4. IP/SID oskarżonego: Macie SID
5. Powód skargi: Zlagowany admin
6. Opis sytuacji: Witam. Na początku chciałbym zaznaczyć że jest to moja pierwsza i mam nadzieję ostatnia skarga na kogokolwiek (szczególnie admina). Otóż wielokrotnie zwracam uwagę adminowi na admin chacie aby ogarnął swoje klatki, ponieważ gracze się na niego skarżą. Chłop uważa że nie ma lagów i się do niego przyczepiam, jednocześnie obrażając moją osobę . Chciałbym nadmienić iż zlagowany @ Admin CS 1.6 ONLY DD2nie powinien pełnić tej funkcji, z uwagi na losowe banowanie graczy - skoro biega zlagowany nie może ukarać za lagi innych użytkowników bo będą się go czepiali. Proszę o zrobienie porządku z tymże użytkownikiem, z uwagi iż czas próbny 2 tygodnie dalej obowiązuje.
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie):  megawrzuta.pl/akdhev6m mój pov -  4:40 - 5:25 Gra Avixa.

@ CwaniaczeK jak można pisać że skarga bezsensu jak prosiłem chłopa od tygodnia żeby to ogarnął, to po 1. A po 2. Nie jestem tu od wczoraj żeby jakiś ktoś mnie cisnął na serwerze tylko za to że zwróciłem mu uwagę ;) @ CwaniaczeK dlatego też uważam że nie powinieneś się wypowiadać w skardze, jeśli w danym momencie nie było Cię na serwerze. A wystarczy obejrzeć demo żeby wszystko było jasne. 4.7B) W skargach serwerowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, opiekun serwera, właściciel serwera, Moderator, Administracja Forum, gracze z serwera jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami danego wydarzenia.

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • WTF 1

XDD1.png

W dniu 19.08.2025 o 12:04, Avix_Awuper napisał(a):

czlowieku nie mam zadnych lagow czy klatek od samego poczatku ty mi tylko o tym pisze nikt wiecej 

Cieżko cie idzie trafić jak raszujesz w anarchi. 

Edytowane przez Lotencjusz
  • Użytkownik

To może i ja coś wtrącę i nie jest to uszczypliwe jak coś do żadnej ze stron, po części założyciel skargi ma rację, bo fakt Avixa laguję może jest to spowodowane internetem, jakimś dziwnym spadkiem FPS, lub komputerem który również może być jakiś przedwieczny, nie wiem nie wnikam lecz się domyślam, aczkolwiek sam w sobie serwer również coś momentami laguje i to jest fakt nie wiem czym jest to spowodowane nie raz nawet na chwile freeza idzie dostać na parę sekund, a później jest git tak samo zdarzają się momenty gdzie lecisz sobie biegniesz i czujesz lagi, w moim przypadku niestety, ale jest to mało realne aby było to spadkiem fps/internetem, bo zawsze dbałem i wkładałem pełny wysiłek w dobór osprzętu i internetu aby właśnie owych przypadków uniknąć

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Junior Admin

baner_moderacyjny.png

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]