Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 1. Twój Nick: h0w?! | 2. Nick oskarżonego: @ Avix_Awuper 3. Czas zdarzenia: 19.08.2025 11:00 - 4. IP/SID oskarżonego: Macie SID 5. Powód skargi: Zlagowany admin 6. Opis sytuacji: Witam. Na początku chciałbym zaznaczyć że jest to moja pierwsza i mam nadzieję ostatnia skarga na kogokolwiek (szczególnie admina). Otóż wielokrotnie zwracam uwagę adminowi na admin chacie aby ogarnął swoje klatki, ponieważ gracze się na niego skarżą. Chłop uważa że nie ma lagów i się do niego przyczepiam, jednocześnie obrażając moją osobę . Chciałbym nadmienić iż zlagowany @ Admin CS 1.6 ONLY DD2nie powinien pełnić tej funkcji, z uwagi na losowe banowanie graczy - skoro biega zlagowany nie może ukarać za lagi innych użytkowników bo będą się go czepiali. Proszę o zrobienie porządku z tymże użytkownikiem, z uwagi iż czas próbny 2 tygodnie dalej obowiązuje. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): megawrzuta.pl/akdhev6m mój pov - 4:40 - 5:25 Gra Avixa. @ CwaniaczeK jak można pisać że skarga bezsensu jak prosiłem chłopa od tygodnia żeby to ogarnął, to po 1. A po 2. Nie jestem tu od wczoraj żeby jakiś ktoś mnie cisnął na serwerze tylko za to że zwróciłem mu uwagę @ CwaniaczeK dlatego też uważam że nie powinieneś się wypowiadać w skardze, jeśli w danym momencie nie było Cię na serwerze. A wystarczy obejrzeć demo żeby wszystko było jasne. 4.7B) W skargach serwerowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, opiekun serwera, właściciel serwera, Moderator, Administracja Forum, gracze z serwera jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami danego wydarzenia. 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Avix_Awuper Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 (edytowane) czlowieku nie mam zadnych lagow czy klatek od samego poczatku ty mi tylko o tym pisze nikt wiecej tak wyglada u mnie wrzucam swoje demko jak gram https://megawrzuta.pl/m2mdoxe0 Edytowane 19 Sierpnia 2025 przez Avix_Awuper 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 (edytowane) W dniu 19.08.2025 o 12:04, Avix_Awuper napisał(a): czlowieku nie mam zadnych lagow czy klatek od samego poczatku ty mi tylko o tym pisze nikt wiecej Cieżko cie idzie trafić jak raszujesz w anarchi. Edytowane 19 Sierpnia 2025 przez Lotencjusz Odnośnik do komentarza
Użytkownik ntha Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2025 To może i ja coś wtrącę i nie jest to uszczypliwe jak coś do żadnej ze stron, po części założyciel skargi ma rację, bo fakt Avixa laguję może jest to spowodowane internetem, jakimś dziwnym spadkiem FPS, lub komputerem który również może być jakiś przedwieczny, nie wiem nie wnikam lecz się domyślam, aczkolwiek sam w sobie serwer również coś momentami laguje i to jest fakt nie wiem czym jest to spowodowane nie raz nawet na chwile freeza idzie dostać na parę sekund, a później jest git tak samo zdarzają się momenty gdzie lecisz sobie biegniesz i czujesz lagi, w moim przypadku niestety, ale jest to mało realne aby było to spadkiem fps/internetem, bo zawsze dbałem i wkładałem pełny wysiłek w dobór osprzętu i internetu aby właśnie owych przypadków uniknąć 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi